MTV Movie & TV Awards: „Spider-Man: No Way Home”, „Euphoria”, printre marii câștigători

De: Ana Obretin / 06.06.2022, 09:20
MTV Movie & TV Awards:

„Spider-Man: No Way Home” a fost desemnat cel mai bun film la MTV Movie & TV Awards 2022, la gala care a avut loc duminică seară.

Vedetele filmului, Tom Holland și Zendaya, au acceptat premiul prin discursuri video preînregistrate separat. Holland a câștigat și premiul pentru cea mai bună interpretare într-un film, în timp ce Zendaya a câștigat trofeul pentru cel mai bun rol într-un serial, cel din „Euphoria”, desemnat cel mai bun show TV.

CITEȘTE ȘI: Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Gala MTV Movie & TV Awards este cunoscută și pentru premii ciudate, cum ar fi cel pentru cel mai bun sărut, care a fost câștigat de Poopies și șarpele din „Jackass Forever”. După ce a fost anunțat premiul, acesta a sărutat un piton pe scenă.

Ryan Reynolds a câștigat premiu pentru cel mai bun rol într-o comedie, pentru „Free Guy”. 

Vanessa Hudgens a fost gazda galei, care a fost difuzată în direct de la Barker Hangar din Los Angeles și care a fost urmată de ceremonia de premiere „Movie & TV Awards: Unscripted”, găzduită de Tayshia Adams.

Anul acesta, MTV Movie & TV Awards a adăugat două noi categorii de premii: pentru cea mai bună melodie și „aici pentru întâlnire” pentru secțiunea dedicată filmelor și serialelor.

Pe de altă parte, Jennifer Lopez a fst prezentă pe scenă pentru a primi premiul Generation, în timp ce Jack Black a fost recompensat cu trofeul Comic Genius. 

Lista completă a câștigătorilor se găsește AICI.

Anul trecut, WandaVision” și „The Falcon and the Winter Soldier”, cu Sebastian Stan, s-au numărat printre câștigătorii galei

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Filme: Top 3 cele mai bune perechi actor/regizor din istorie

Foto: Profimedia Images