ADDA lansează piesa „Mamă soacră”, cu un subiect încărcat emotional, din viaţa multor familii din România

ADDA abordează în cea mai recentă piesă a ei, „Mamă soacră”, un subiect pe cât de delicat, pe atât de prezent în relaţiile de familie: interacţiunea dintre noră şi mama soacră. Chiar dacă ADDA se înţelege absolut minunat cu mama soţului ei, după cum spune chiar ea, subiectul atât de prezent şi de puternic încărcat emoţional a inspirat-o pe artistă să compună o melodie. Piesa „Mamă soacră” vorbeşte foarte direct despre lucrurile nespuse din relaţia celor două femei, despre sentimentul de abandon şi cel de putere, dar şi despre vindecare şi despre cum iubirea, atât cea a mamei, cât şi cea a viitoarei soţii, se pot împleti armonios.

ADDA – „Mamă soacră” link YouTube:

„Am scris această piesă acum 2 ani şi jumătate, înainte să mă căsătoresc. Inspiraţia nu a venit din relaţia cu soacra mea, care este o femeie foarte bună şi înţelegătoare, ci din jurul meu. Fie că glumim pe această temă, fie că trăim suferinţe ascunse despre care nu putem vorbi direct, fără să credem că rănim, acest subiect poate fi atât de prezent şi viu în vieţile noastre.”, spune ADDA.

Ea a imaginat melodia şi versurile piesei ca pe o discuţie între mireasă şi mama soacră. „În piesă sunt cuvintele miresei care îi spune soacrei că îi iubeşte fiul cu adevărat, că o înţelege că suferă că cineva i-a <furat> baiatul, dar o roagă să fie îngăduitoare şi să îşi aducă aminte că şi ea a fost în situaţia asta cândva. Am scris-o din suflet, este o piesă plină de emoţie şi sper să se simtă asta”, adaugă artista căreia textul melodiei îi aparţine integral.

Muzica piesei este semnată de ADDA, Şerban Cazan, Idriceanu Georgian, Chopin, Vlad Mazarel, Florin Boka, producţia audio de Hahaha Production şi BalAdda Records, chitare Roland Kiss, viori Vlad Măzărel. Conceptul videoclipului este realizat de ADDA şi Trandafilm, regia – Trandafilm, iar producţia le aparţine lui Cătălin Rizea şi Radu Şelaru.

În acest an, ADDA a mai lansat piesa „Arde” feat. Killa Fonic, care a ajuns la aproape  23 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Mă doare inima” şi cele trei piese, „Desculţă”, „Liniştea”, „Casa bântuită”, care alcătuiesc împreună cel de-al treilea sezon al Stărilor.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații