Inna, concurenta care i-a făcut pe Delia şi Mihai Bendeac să îngenuncheze în faţa ei

Ion Paliu şi micuţa Inna revin în această seară la ”iUmor”, în încercarea de a reface un număr care nu a fost tocmai perfect în prima lor apariţie.

”Acum ştie mult mai multe Inna”, a declarat convins stăpânul căţeluşei care poate ”număra” prin lătrat. Cert este că Inna, o căţeluşă din rasa yorkshire terrier, a avut parte de toată atenţia Deliei şi a lui Mihai Bendeac! Pentru a-i atrage atenţia concurentei, cei doi juraţi s-au întins pe scenă, au îngenuncheat şi au luat-o în brate. Singurul care a rezistat şi s-a păstrat departe a fost Cheloo, însă Delia e de părere că adevărul e altul decât colegul său lasă să se vadă. ”Eu cred că îţi plac câinii mici, cred că îţi plac toţi câinii”, a spus aceasta.

Dacă numărul a fost însă la fel de atractiv pentru cei trei juraţi, telespectatorii pot afla duminică, de la 20.00, la Antena 1. La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.
Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE