„N-am pierdut nimic”, mesajul puternic transmis de Nicoleta Nucă în noul ei single

  • 09.11.2018
  • ● Vizualizări: 469

„Mă reprezintă mesajele de girl empowerment”, recunoaşte Nicoleta Nucă, artista reprezentată de Global Records care a lansat de curând piesa „N-am pierdut nimic”. Clipul completează perfect ideea noului single şi o surprinde pe Nicoleta în ipostaze sexy, provocatoare şi foarte sigură pe ea.

„M-a sunat într-o zi Marius Moga şi mi-a zis că are o piesă super tare pentru mine, despre care el crede că mi se potriveşte mănuşă. Am ascultat piesa şi mi-a picat cu tronc din prima clipă. Am înregistrat primul demo, Marius Mirică a lucrat apoi la o producţie mai fresh şi în altă seară m-a sunat iar Marius Moga şi m-a chemat la studio să înregistrez vocile finale. Am stat în studio până la 4 dimineaţa făcând brainstorming despre cum am putea face piesa din ce în ce mai bună. Uite aşa a luat naştere varianta pe care o auziţi acum”, declară Nicoleta Nucă. 

Nicoleta Nucă – „N-am pierdut nimic”
https://www.youtube.com/watch?v=ZgkAmrKxdnU&feature=youtu.be

Piesa, produsă de Marius Moga, Marian Moldoveanu @DeMoga Music, alături de Marius Mirică (producţie adiţională) a fost compusă de Marius Moga, Marian Moldoveanu, Marius Mirică, Robert Toma şi Bogdan Todor. Versurile sunt scrise de Marius Moga şi Bogdan Todor, iar responsabil de mix & master este Marius Mirică. „N-am pierdut nimic” a fost produsă în studiourile DeMoga Music şi Narcotic Creation. Producţia video: Loops Production.

„N-am pierdut nimic” marchează o schimbare în stilul cunoscut al Nicoletei Nucă. „E o piesă diferită de ceea ce aşteaptă de la mine fanii şi urmăritorii mei. E o piesă cu un mesaj #girlpower, pozitivă, dinamică, funny şi plină de viaţă. Cred că mi se potriveşte atât pe voce, cât şi pe personalitate, pentru că îmi face o plăcere enormă să o cânt”, a continuat Nicoleta Nucă.

Anul acesta, Nicoleta Nucă a mai lansat piesa „Suflet nebun”, o piesă compusă de Marco&Seba, despre care artista mărturisea că reprezintă o abordare muzicală diferită, mai dinamică şi mai fresh.

Nicoleta Nucă – Suflet nebun
https://youtu.be/ND0BF1N82u4 

Anul trecut, Nicoleta a lansat piesele „Ai uitat cine eşti”, „Alt tu”, prima piesă la care artista a contribuit şi cu partea de compoziţie - muzică şi versuri, precum şi piesa „Insula”, o primă colaborare cu NOSFE de la Şatra B.E.N.Z. Nicoleta s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente „X Factor”. Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio şi TV. Alte piese lansate de artistă în cariera sa sunt „Liniştea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, precum şi două single-uri compuse de Carla’s Dreams, „Amintiri” şi „Când pleci”.

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații