The Motans a lansat primul album, My Gorgeous Drama Queens - FOTO&VIDEO

Într-o atmosferă intimă, la Teatru Elisabeta, The Motans a susţinut săptămâna trecută concertul de lansare a primului album, My Gorgeous Drama Queens. Lumini care parcă te purtau printre stele au învăluit întreaga sală de la Teatrul Elisabeta, acorduri fine de vioară s-au împletit armonios cu cele de chitară sau tobe, iar cei prezenţi au simţit încă de la primul acord sensibilitatea aparte a lui The Motans.

Denis a urcat pe scenă cu multe emoţii, alături de Muse Quartet, în aplauzele tuturor oaspeţilor săi. „Sperăm că vă simţiţi foarte bine alături de noi în această seară. Nu suntem trişti cum pare la prima vedere, avem super mari emoţii”, a declarat artistul, care a pregătit mai bine de un an acest prim material discografic.

Printre piesele interpretate la concert s-au numărat „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar şi alte melodii care pot fi ascultate pe albumul  My Gorgeous Drama Queens. Nu a lipsit „Weekend”, piesa anului 2017 în România, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest, lansată împreună cu Delia. De această dată piesa a fost interpretată într-o formulă surpriză pentru invitaţi. Alături de Denis, pe scenă a urcat pentru prima dată după trei ani, Alex Cotoi. Producătorul piesei „Weekend”, dar şi al altor hituri de pe album, a fost şi el foarte emoţionat, mai ales atunci când Denis i-a mulţumit pentru colaborare şi pentru tot ce au realizat împreună. „Înseamnă foarte mult pentru mine. Nu eram unde sunt acum fără el”, a spus Denis.

El a mulţumit şi tuturor celor din echipa Global Records, care l-au ajutat şi l-au susţinut de când a venit în România şi care, mai mult, i-au devenit şi prieteni. „Nu i-am spus niciodată „mulţumesc” în faţă, aşa că o voi face acum: Matei, Bro, mersi frumos pentru …tot!”, a spus Denis, amintindu-şi de invitaţia lui Matei Dima la Bucureşti la începutul carierei sale muzicale.

The Motans YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCVH4CfUtEZ6A0q2fJkOuCjw  

Alături de The Motans, la Teatrul Elisabeta au venit invitaţi din media, din televiziune şi radio, influencers şi vedete.

Galerie foto

vezi galeria 25 foto
Comentarii
ABONARE