Naomi Watts, şedinţă de spiritism cu prinţesa Diana

Apropo.ro / 20.08.2013, 10:05

Naomi Watts, şedinţă de spiritism cu prinţesa Diana
Actriţa Naomi Watts, interpreta prinţesei Diana, în filmul care va avea premiera luna viitoare, susţine că a reuşit să comunice dincolo de moarte cu fosta soţie a prinţului Charles.

Naomi Watts, actriţa care îi dă viaţă regretatei Lady Di în pelicula “Diana”, regizată de Oliver Hirschbiegel, nu a acceptat cu inima tocmai uşoară provocarea de a o interpreta pe mult iubita “Prinţesă a inimilor”. Disperată să nu dea greş, Naomi a încercat să se apropie cât mai mult de personajul care îi fusese încredinţat. A citit mult, s-a documentat, a studiat cu atenţie gesturile şi felul de a vorbi al Dianei şi parca tot nu era împăcată cu sine.


 “Mă tot întrebam «Oare i-ar plăcea cum o joc?», aşa că mă trezeam mereu cerându-i permisiunea să merg mai departe. Absorbisem o mulţime de informaţii despre Diana şi viaţa ei şi simţeam ca pe umerii mei apasă o responsabiliate uriaşă”, a povestit de curând Naomi Watts, care mărturiseşte că, pe toată durata filmărilor,  a simţit că este vegheată cumva de spiritul prinţesei Diana.

“La un moment dat, chiar am simţit că mi-a dat permisiunea să îi joc rolul”, a adăugat actriţa. “Ştiu că nu sună deloc bine ce spun, dar acesta este adevărul“, a mai spus actriţa.