Nastassja Kinski bulversată de mărturisirile surorii sale

De: Mioara Tronaru / 29.01.2013, 13:19
Nastassja Kinski bulversată de mărturisirile surorii sale
După ce sora ei a dezvăluit că a fost violată vreme de 14 ani de tatăl său, actorul Klaus Kinski, Nastassja Kinski a declarat că o susţine şi i-a lăudat curajul.

“Sunt alături de sora mea şi o susţin. Sunt profund tulburată”, declară Nastassja Kinski. Sora sa Pola, o renumită actriţă de teatru, a devăluit lungul calvar într-o carte autobiografică, numită ”Kindermund” (”Cuvinte de copil”), care urmează să apară în Germania. Ea a povestit că a fost violată de tatăl ei de la 5 la 19 ani. ”Sunt mândră că a avut forţa să scrie o astfel de carte. Eu am citit-o. Şi am plâns foarte mult”, spune Nastassja, ea însăşi actriţă, cunoscută pentru rolurile din ”Tess” de Roman Polanski sau ”Paris Texas” de Wim Wenders. Despre tatăl său, Nastassja Kinski afirmă: “Era un tiran. Mi-e greu să-mi amintesc că stăteam amândoi la aceeaşi masă. Dacă nu ar fi fost mort, aş fi făcut orice ca să ajungă la închisoare”.

Actorul Klaus Kinski a murit în 1991 în vârstă de 65 ani şi este considerat un actor de geniu. A fost unul dintre actorii preferaţi ai regizorului Werner Herzog şi este cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul “Aguirre: The Wrath of God”.