Nea Marin îşi începe emisiunea la Antena 1

De: Nicoleta Nicolae / 24.06.2014, 13:00
Nea Marin îşi începe emisiunea la Antena 1
Antena 1 a început filmările pentru show-ul “Poftiţi pe la noi”, un format asemănător cu emisiunea “Serviţi, vă rog”, de la Pro TV. Gazda showului va fi simpaticul Nea Marin.

“Poftiţi pe la noi” îl are în prim plan pe Nea Mărin, iar producţia care va începe din această vară la Antena 1 este asigurată de echipa coordonată de Mona Segall.

Nea Mărin va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele unei pensiuni şi pentru a le rezolva, alături de vedete. Nuiaua, sarcinile dificile şi pedepsele vor fi uneltele cu care acesta îi va înnebuni pe cei care i s-au alăturat în misiunea din vara aceasta.

“I-am avertizat încă de la început: vara asta avem mai multe responsabilităţi ca niciodată! Am început filmările de ceva vreme şi vedetele par să se descurce, dar asta doar pentru că am stat din nou cu ochii şi cu nuiaua pe ele! În fiecare saptămână suntem într-o locaţie nouă, cunoaştem şi încercăm să rezolvăm problemele fiecărei pensiuni, treaba e multă, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe măsură. Dar de asta mă ocup eu. Vara asta, Poftiţi pe noi!”, a declarat Nea Marin.

Filmările au început de mai bine de două săptămâni, ’Nea Marin ajungând în zona Sucevei şi la Moeciu.