Nicolas Cage, îmbrăcat de o româncă în cel mai nou film al său

De: Nicoleta Nicolae / 19.02.2014, 12:00
Nicolas Cage, îmbrăcat de o româncă în cel mai nou film al său
Un stilist român s-a ocupat de ţinutele actorului Nicolas Cage, pentru cel mai nou film al său.

Pentru filmul „The Dying of the Light”, stilistul Adina i-a pregatit actorului american ţinute care i s-au potrivit perfect.

Nicolas Cage se află din nou zilele acestea în România, pentru filmările producţiei „The Dying of the Light”, la Castel Film. Ţinutele pe care le poartă pe întreaga durată a peliculei au fost concepute de stilista Adina Buzatu.

 

 „Evident, am fost foarte flatată de încrederea care mi s-a arătat, dar mai cu seamă sunt încântată de faptul că această propunere a venit, ca şi altele, la recomandarea unor clienţi vechi, care ne apreciează hainele. Trebuie să menţionez ca si Melissa Leo a venit la recomandarea lui Lucian Mândruţă, iar stilistul italian Carlo Poggioli a fost de asemenea ghidat către noi de un alt client de-al meu pentru a alege câteva ţinute pentru Matt Damon la filmarea peliculei „The Zero Theorem. Poggioli ne-a mărturisit atunci că este surprins de faptul că a putut găsi toate hainele într-un singur magazin, lucru care îi reuşeşte cu greu chiar şi în străinătate”, a spus Adina Buzatu.

Chiar dacă aparenţele îl recomandă uşor ursuz, Nicolas Cage este un tip cu mult umor, este de părere Adina.