Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe şi Liviu Vârciu spun „Poftiţi pe la noi!”

De: Nicoleta Nicolae / 04.05.2015, 10:00
Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe şi Liviu Vârciu spun „Poftiţi pe la noi!”
Nea Mărin are ajutoare de nădejde în prima ediţie a emisiunii „Poftiţi pe la noi”, difuzată de Antena 1 luni, 11 mai, şi marţi, 12 mai, de la 20:30. Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe şi Liviu Vârciu merg la Urlaţi, acolo unde un preot face minuni cu câţiva copii prinşi în hăţişul nemilos al sărăciei.

„Cel mai greu de suportat a fost momentul în care ni s-au prezentat cazurile, iar o parte dintre copiii ajutaţi de noi sunt părăsiţi de mame”, povesteşte Nicoleta Luciu, emoţionată de veselia afişată de chipurile celor mici, în ciuda tuturor greutăţilor. „Contactul cu aceşti oameni cu probleme atât de mari este dureros. Te doare efectiv sufletul când vezi copii care trăiesc într-o sărăcie atât de mare, încât pare de neimaginat în anul 2015”, o completează Oana Roman.

Nici pentru partea masculină a echipei nu a fost uşor să constate cât de dură este soarta cu nevinovaţii copii. „Emoţiile au fost foarte intense pentru că ne-au impresionat cei pe care i-am ajutat. Telespectatorii trebuie să se aştepte să vadă poveşti de viaţă şi oameni care se dăruiesc pentru a face bine”, spune Pepe. Liviu Vârciu a uitat de orice disconfort cât timp a filmat pentru „Poftiţi pe la noi!”. „Nimic nu mi s-a părut greu. Nici când m-am trezit cu noaptea-n cap nu mi s-a părut dificil, am muncit pentru nişte oameni chinuiţi, care aveau nevoie de ajutorul nostru şi am fost îndrumaţi de nea Mărin. Şi când intră nea Mărin în scenă munceşti cu spor, vrând nevrând”, recunoaşte Liviu.

După muncă, şi spectacol, asta se întâmplă odată cu cel de-al doilea sezon al show-ului, desfăşurat sub sloganul „Poftiţi şi dăruiţi!”. Indiferent de oboseala acumulată sau de problemele care trebuie să îşi găsească soluţii până la plecare, cele patru ajutoare ale lui nea Mărin mai au o misiune: una artistică. Vedetele trebuie să organizeze un spectacol caritabil, prin intermediul căruia să adune cât mai mulţi bani ce urmează să fie donaţi. Un show muncit pe bune, încheiat cu un eveniment atent îndrumat tot de nea Mărin, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.