Nimeni nu se aştepta ca ANTONIA să facă ASTA!

Apropo.ro / 25.07.2014, 10:53
Nimeni nu se aştepta ca ANTONIA să facă ASTA!
Veste bombă în showbiz! Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, Antonia, va avea un copil cu artistul Alex Velea.
Chiar dacă are o carieră în plină ascensiune şi e pe val, fiind acum jurată în show-ul KidSing care va începe în această  toamnă  la Kanal D, Antonia va fi din ce în ce mai ocupată. Potrivit WOWbiz.ro, cântăreaţa este însărcinată în trei luni şi jumătate cu Alex Velea şi urmează să devină mămică pentru a doua oară. Îşi dorea de ceva timp să mai aibă un copil şi visul ei este pe cale de a deveni realitate. 
 
„Îmi mai doresc un copil, un frate sau o soră pentru fetiţa mea, Maya, să crească frumos împreună”, a declarat frumoasa cântăreaţa într-un interviu. Şi iubitul ei, artistul Alex Velea, a mărturisit acum ceva timp că la un moment dat îşi doreşte să devină tătic, dar aşteaptă momentul potrivit.
 
Foto: Facebook
 
Antonia mai are o fetiţă din relaţia cu fostul ei soţ, Vincenzo Castellano, pe Maya Rosaria, care are acum aproape patru ani.
 
Antonia şi Alex Velea formează un cuplu de ceva timp, dar şi-au dorit să păstreze discreţia asupra iubirii dintre ei. S-au afişat împreună de nenumărate ori însă au evitat mereu să făcă declaraţii oficiale pe această temă. Alex Velea a recunoscut la un moment dat că are o relaţie cu o fată al cărui nume începe cu A, lăsând să se înţeleagă că nu şi-a înşelat fosta soţie cu Antonia.
 
„Da, este adevărat. Iubesc o fată şi numele ei începe cu A. Se termină tot cu A. Nu este un secret, nu am încercat să ţinem treaba asta secret, dar nu e aşa cum vorbeşte presa. Nu trăiesc cu două femei. O să discutăm când o să fie cazul şi despre asta”, a spus Alex Velea într-un interviu citat de Cancan.
 
Foto: Facebook
 
Imediat după ce s-a aflat că este însărcinată, Antonia a postat un anunţ pe pagina ei oficială pe Facebook.
 
“Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum. Vă mulţumesc pentru tot! Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viaţa mea. 
Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi imi doresc să simţiţi cu toţii cel puţin tot atâta fericire! Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lângă mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea. Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinţii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea”.