Noua terapie cu celule stem pentru un păr plin de volum

Apropo.ro / 03.03.2014, 11:46
Noua terapie cu celule stem pentru un păr plin de volum
Toate femeile visează la un păr bogat şi plin de volum, iar pentru a-l obţine dedică ore întregi coafatului, apelează la tot felul de soluţii şi ajung într-un final la varianta cea mai dăunatoare: tapatul.

E momentul să uitaţi de părul fin, fără strălucire şi lipsit de volum întrucât prestigiosul brand londonez, label.m a descoperit formula magică pentru un păr plin de volum: noua gamă cu celule stem Thickening.

Creată de specialişti pentru a îmbunătăţi grosimea şi textura firului de păr şi a oferi un păr bogat, noua gamă are o reţetă complet lipsită de parabeni şi care protejează prin complexul exclusiv Enviroshield şi antioxidanţi puternici. Şamponul şi balsamul folosesc un complex NRG unic, ceea ce înseamnă că beneficiile vor fi din ce în ce mai vizibile cu folosirea prelungită, iar volumul va fi maximizat pentru un aspect cât mai sănătos.

Ingredientele din componenţă sunt şi ele la fel de spectaculoase: celule stem de zmeură, responsabile de nutriţie şi protecţie, precum şi de stimularea foliculilor de păr şi celulelor pentru a produce mai mult colagen şi elastină. Boabele roşii de cafea Kona au proprietăţi ultra-hidratante şi ajută la extinderea perioadei în care părul creşte, ducând la un păr mult mai bogat în volum. Fibra de Qmilch este bogată în proteine şi aminoacizi ce îngroaşă firul de păr, stimulează creşterea părului şi sigilează cuticula, păstrând toate ingredientele în interiorul ei. 

Efectul se poate vedea încă de la prima utilizare, deci putem spune adio zilelor în care ne prindeam părul doar pentru că nu suportăm sa ieşim cu el lipit de cap. Mai mult decât atât, prinderea părului într-o coadă de cal poate dăuna firului subţire – cu cât acesta este mai strâns, cu atât se va subţia mai tare şi rupe mai uşor. Un plus îl aduce şi faptul că produsele label.m nu lasă reziduuri în păr, ce nu fac decât să-l încarce şi îngreuneze, ci volumul oferit este unul natural. Descoperă produsele Thickening Collection de la label.m pe www.luxbeauty.ro.