Noul Always Ultra – până la 100% protecţie, până la 0% miros neplăcut

Apropo.ro / 15.08.2013, 10:50
Noul Always Ultra -  până la 100% protecţie, până la 0% miros neplăcut
Pentru că este extrem de important pentru noi să putem discuta nestingherite şi să ne simţim bine, anunţarea noul Always a venit cu ocazia unei petreceri ca între fete, a cărei gazdă a fost artista Sore Mihalache. Willmark şi trupa sa au încins atmosfera, dansul şi muzica bună fiind cuvintele-cheie ale petrecerii Always.

Noul Always Ultra cu tehnologie ONT (Oder Neutralization Tehnology) asigură până la 100% protecţie împotriva scurgerilor şi până la 0% miros neplăcut, printr-un mecanism de control foarte eficient, pentru ca tu să te poţi bucura de orice clipă, fără a-ţi mai face griji. Combinând protecţia cu noua tehnologie de neutralizare a mirosurilor neplăcute, noul Always Ultra îţi oferă prospeţime la cel mai înalt nivel, putând astfel să savurezi la maximum fiecare zi petrecută alături de persoanele dragi ţie.

Medicul ginecolog Viorica Chiriţă, expert Always, a amintit problemele şi dificultăţile pe care pacientele sale le întâmpină în zilele delicate. Printre cele mai frecvent întâlnite, se numără neliniştea pacientelor faţă de capacitatea de protecţie a absorbantului şi faţă de prezenţa mirosului neplăcut.

„Mirosul neplăcut apare atunci când PH-ul vaginului este dezechilibrat şi determină modificări ale florei vaginale. Sigur că sunt situaţii care semnalează prezenţa unei probleme, caz în care este necesară consultarea unui medic specialist, dar şi situaţii în care noi ne îngrijorăm fără rost. Pentru că femeile sunt foarte lucide în privinţa corpului lor, este esenţial să se simtă protejate în zilele delicate. Vulnerabilitatea pe care femeile o simt în aceste zile nu trebuie să se traducă prin disconfort fizic, dacă folosesc produsul care le asigură cea mai bună protecţie. Atât ca femeie, cât şi ca medic, eu găsesc un adevărat aliat în Always”, a afirmat Viorica Chiriţă.

Medicul psiholog Cristiana Haica a subliniat importanţa confortului psihic al femeilor, în special în zilele delicate, când devin brusc foarte sensibile şi conştiente de vulnerabilitatea lor fizică.