Noul Discreet Irresistible, secretul unei apariţii magnetice

Apropo.ro / 05.06.2013, 15:23
Noul Discreet Irresistible, secretul unei apariţii magnetice
Vrei să întorci toate privirile? Ei bine, pentru a fi cuceritoare, trebuie mai întâi de toate să ai încredere în tine! Iar pentru că prospeţimea este esenţială în conturarea atitudinii şi personalităţii tale, Discreet a creat noul protejslip Discreet Irresistible, cu un parfum senzual de iasomie.

Fii frumoasă şi bucură-te de fiecare moment al vieţii tale! Noul Discreet Irresistible îţi va da încredere şi prospeţime, pentru ca magnetismul tău să facă furori! Discreet Irresistible te ajută să te simţi puternică şi spontană în faţa provocărilor zilnice. Pe lângă aroma senzuală, parfumul florilor de iasomie este cunoscut ca fiind unul relaxant şi cu efecte pozitive asupra întregului organism. Se spune că stimulează creativitatea şi că naşte încredere şi iubire.  Cu noul protejslip Discreet Irresistible, te vei simţi mereu sigură pe tine. Fii  “la femme irresistible“ pentru toti cei din jurul tău!

Cu un strop de prospeţime ai acum mai multă încredere în tine. Şi când acest lucru se simpte prin privirea, atitudinea şi comportamentul tău, apariţia ta este magnetică! Cu noul Discreet Irresistible ai prospeţimea şi încrederea de care ai nevoie pentru ca tu să îţi foloseşti la maxim magnetismul!