Noul trailer pentru “Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings”, cu Florian Munteanu

De: Loredana Toma / 25.06.2021, 19:14
Noul trailer pentru “Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings”, cu Florian Munteanu

Filmul “Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings” are un nou trailer, în care Simu Liu și Florian Munteanu mânuiesc cu pricepere săbiile și stăpânesc perfect artele marțiale. Noua producție va avea lansarea cinematografică pe 3 septembrie.

Filmul din Universul cinematic Marvel se concentrează pe eroul Shang-Chi, interpretat de Simu Liu, specialist în arte marțiale și, totodată, fiul ticălosului Wenwu, interpretat de actorul Tony Leung. 

Un film cu acțiune, trăiri intense și cumul de momente pline de emoție

“Cele zece inele au dat putere familiei noastre. Pot fi ale tale dacă îmi demonstrezi că ești suficient de puternic pentru a le purta”, este o replică din dialogul tată-fiu despre păstrarea unui moșteniri de o semnificație extremă. “Nu ești decât un criminal care ucide oameni”, este una dintre replicile dure ce trădează dezamăgirea. “Ești produsul tuturor celor care au existat înaintea ta, atât al mamei tale, cât și al tatălui tău, fie că îți place, fie că nu”, este o altă replică ce denotă greutatea de pe umerii personajului principal, în a duce mai departe, cu demnitate, moștenirea celor zece inele.

Din distribuție, pe lângă eroul principal, mai fac parte actorul și pugilistul român Florian Munteanu,  Awkwafina, Michelle Yeoh, Fala Chen, Meng’er Zhang și Ronny Chieng.

“De ce sunt atât de încântat de acest film? Pentru că nu este vorba despre un singur moment. Este vorba despre multe momente importante, sunt multe personaje cu care poți rezona și de care te poți îndrăgosti. Este, realmente, o celebrare a studiourilor Marvel și a supereroilor, dar, în același timp, este o sărbătorire a miturilor asiatice. Iar asta este ceva ce nu am mai văzut până acum într-un film cu supereroi”, a spus Simu Liu, potrivit publicației The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: “Black Widow”, „Cruella” și alte câteva superproducții Disney și-au schimbat datele de lansare

Un cinematograf din China a folosit „posterul greșit” pentru promovarea unui film

John Woo face un film cu supereroi după o poveste de fondatorul Marvel Stan Lee publicată postum

Pugilistul Florian Munteanu, în filmul „Borderlands”, alături de Cate Blanchett și Kevin Hart

Foto: Profimedia Images