Noutăţi pe Boomerang

De: Mioara Tronaru / 01.02.2013, 16:19
Noutăţi pe Boomerang
În luna februarie, ”Orăşelul leneş“ vine pe Boomerag! Pe lângă acesta, vine şi ”Casa Foster” şi aventuri noi ale bananelor în pijamale.

Casa Foster pentru prietenii imaginari

Premiera: Vineri, 1 februarie.

Difuzare: în fiecare zi de la 07.20 şi 23.10.

Casa Foster pentru prietenii imaginari a fost înfiinţată de inimoasa doamnă Foster, pentru ca prietenii imaginari care nu mai sunt doriţi de copii să aibă un acoperiş deasupra capului până îşi găsesc noi familii adoptive. Condusă de Dl Herriman, un iepure strict şi corect, casa este plină de creaturi imaginare de toate formele şi culorile. Printre ele se află şi Bloo, prietenul imaginar la care un băieţel pe nume Mac a trebuit să renunţe. Dar nimic nu poate sta în calea prieteniei lor, mai ales că Mac se angajează ca îngrijitor la Casa Foster pentru a fi aproape de Bloo.

Serialul urmăreşte poznele şi peripeţiile pline de umor ale celor doi prieteni şi ale diferiţilor locatari ai Casei Foster.

 

Banane în pijamale

Premiera: luni, 4 februarie.

Difuzare: de luni până vineri la 12.40.

B1 şi B2 sunt două banane naive şia dorabile care trăiesc în Cuddlestown, alături de vecinii lor: trei ursuleţi pe nume Amy, Lulu şi Morgan, precum şi un şoricel. Bananelor le place să îi facă să râdă pe prietenii lor şi fiecare zi este o ocazie excelentă pentru petrecere şi distracţie. întotdeuna găsesc locuri deosebite de explorat, jocuri noi de jucat şi picnicuri de savurat.

 

Orăşelul leneş

Premiera: luni, 25 februarie.

Difuzare: de luni până vineri la ora 13.45, în cadrul programului pentru preşcolari Cartoonito.

Bun venit în Orăşelul Leneş, unde îl vei întâlni pe eroul plin de energie Sportacus, pe Stephanie, fetiţa căreia îi place foarte mult să danseze, şi pe toţi prietenii lor! Cu siguranţă îţi va plăcea de Stephanie, micuţa care soseşte în oraş şi îi îndeamnă pe noii ei prieteni Ziggy, Trixie, Stingy şi Pixel să renunţe la jocurile pe computer şi să iasă la joacă în aer liber. Unchiul ei, primarul Milford Meanswell, îi cere chiar ajutorul faimosului Sportacus, care are misiunea de a le arăta copiilor cât de frumos şi de sănătos este să te joci afară şi să faci mişcare. Totodată, eroul el trebuie să rezolve şi micile probleme care apar din când în când în Orăşelul Leneş. Misiunea lui şi a lui Stephanie este însă îngreunată de răutăciosul Robbie Rotten, un leneş care ar face tot ce-i stă în puteri pentru a-l alunga pe Sportacus şi a-i împiedica pe copii să facă mişcare.

LazyTown / Orăşelul Leneş este singurul brand global de divertisment dedicat sănătăţii copiilor. Scopul lui este să motiveze şi să inspire copiii şi familiile acestora să îşi schimbe în bine modul de viaţă, distrându-se în acelaşi timp. Boomerang va difuza în prima parte a anului primele două serii ale serialului Orăşelul Leneş, urmând ca în a doua parte a lui 2013 să difuzeze în exclusivitate cea de-a treia şi cea mai nouă serie, aflată încă în producţie.