Nu-l urăşte pe David Duchovny! Tea Leoni are sentimente de dragoste pentru fostul soţ!

Apropo.ro / 22.09.2014, 14:09
Nu-l urăşte pe David Duchovny! Tea Leoni are sentimente de dragoste pentru fostul soţ!
La doar câteva luni de la divorţ, actriţa americană Tea Leoni a vorbit pentru prima dată despre căsnicia sa cu David Duchovny. Ea a declarat într-un interviu că tot ce simte pentru fostul său soţ este iubire şi că nu îl va putea urî niciodată.
Actriţa americană Tea Leoni a declarat, într-un interviu pentru revista Parade, că nu are decât sentimente de dragoste pentru David Duchovny, fostul său soţ, cu care a fost căsătorită 17 ani, informează contactmusic.com.
 
„David mi-a dăruit cele mai importante două cadouri de pe această planetă. Nu ştiu cum aş putea să îl urăsc vreodată. Ne-am iubit întotdeauna şi ne adorăm copiii. Nu fac pe proasta, ştiu că sentimentele pot fi rănite şi că lucrurile pot deveni neplăcute. Am trecut şi noi prin momente de genul acesta. Dar copiii sunt mult prea importanţi şi el (David Duchovny, n.r.) simte la fel. Ştiu asta! E un bărbat bun”, a spus Leoni, care are doi copii cu actorul american, Kyd Miller, în vârstă de 12 ani, şi Madelaine West, în vârstă de 15 ani.
 
Potrivit Mediafax, Tea Leoni şi David Duchovny s-au căsătorit în 1997, iar ultimii ani ai căsniciei au fost marcaţi de mai multe perioade de despărţire. În luna iunie, Duchovny a depus actele de divorţ în secret, motivând decizia de despărţire prin „deteriorarea iremediabilă a relaţiei”.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Cei doi s-au despărţit pentru o perioadă în 2008, când Duchovny s-a internat pentru a urma un tratament împotriva dependenţei sale de sex. Trei ani mai târziu, cei doi actori au mai luat o pauză în relaţie.
 
Potrivit acordului la care au ajuns împreună la divorţ, David şi Tea împart custodia celor doi copii ai lor. Ambii actori locuiesc în cartierul Upper West Side din New York.
 
Actorul, starul serialelor „Dosarele X”şi „Californication”, îi plăteşte soţiei sale o alocaţie lunară de 8.333 de dolari pentru cei doi copii, alături de alte cheltuieli ocazionale – pentru tabere de vară şi taxe de şcolarizare. De asemenea, David Duchovny îi plăteşte fostei sale soţii o pensie alimentară de 40.000 de dolari pe lună.