Nu s-a odihnit suficient în Thailanda! Radu Vâlcan a dormit doar trei ore pe zi pentru „Temptation Island – Insula iubirii”

Apropo.ro / 16.03.2015, 12:08
 Nu s-a odihnit suficient în Thailanda! Radu Vâlcan a dormit doar trei ore pe zi pentru „Temptation Island – Insula iubirii”
O insulă, două resorturi despărţite de vegetaţie luxuriantă, patru cupluri, 12 ispite şi nenumărate capcane. În timpul celor 15 zile petrecute în Thailanda, acolo unde au avut loc filmările pentru cel mai nou reality show al Antenei 1, „Temptation Island – Insula iubirii”, cuplurile care au decis să îşi supună relaţia la testul suprem au avut de înfruntat nu doar neîncrederea, frica de a-şi pierde relaţia şi gelozia, ci şi temperaturi foarte ridicate, de 38 de grade Celsius.
Foto: Antena 1
 
Pe lângă tentaţiile picante care le-au testat pasiunea pentru partener, concurenţii au fost nevoiţi să le facă faţă şi celor culinare. „Pentru că am mai fost în Thailanda, i-am avertizat pe colegii mei că nu există mâncare care să nu fie măcar puţin picantă. Unii nu m-au crezut, dar s-au convins imediat. Până şi aerul pe care-l respiri este puţin picant”, povesteşte amuzat prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan. 
 
Foto: Antena 1
 
Nimic nu i-a dat bătăi de cap lui Radu în afară de orele puţine de odihnă. Fiind o producţie pentru care s-a filmat 24 din 24, prezentatorul s-a văzut nevoit să facă faţă ritmului solicitant cu toate că reuşea să doarmă extrem de puţin. „Orele puţine de somn ne-au pus în dificultate pentru că ne odihneam între două şi trei ore”, mărturiseşte Radu. 
 
Foto: Antena 1
 
Peste 50 de oameni au făcut parte din echipa care se află în spatele reality show-ului, 30 dintre ei fiind români. Cei 20 de thailandezi care s-au alăturat celor de la Antena 1 sunt oameni care au lucrat şi pentru pruducţii precum „James Bond”, „Hangover” şi „Survivor: Thailand”. „Temptation Island – Insula iubirii” a fost filmat cu 21 de camere, 12 dintre acestea fiind de supraveghere. Imaginile surprinse de toate camerele de luat vederi au adunat nu mai puţin de 7.020 de ore de brut, ceea ce înseamnă aproape 300 de zile.