Nunta lui Pepe, împărţită între PRO TV şi Antena 1

De: Cătălina Matei / 15.07.2014, 10:16
Nunta lui Pepe, împărţită între PRO TV şi Antena 1
Pe 20 iulie, cântăreţul îşi pune pirostriile în faţa lui Dumnezeu, iar cel care îi va fi naş de cununie la biserică este Cătălin Măruţă. Pentru că Pepe are contract cu Antena 1, iar naşul este vedetă PRO TV, nunta s-a transformat într-un conflict de interese: fiecare dintre cele două televiziuni îşi doreşte să transmită imagini în exclusivitate de la marele eveniment.

După modelul internaţional, tot mai multe vedete autohtone îşi vând drepturile de imagine ale nunţii, botezului sau divorţului unui post de televiziune sau unei reviste. Este şi cazul lui Pepe, care va face cununia religioasă pe 20 iulie, chiar de ziua lui.

Pepe se afla într-o postură ingrată. Fiind sub contract cu Antena 1, unde prezintă ”Splash! Vedete la apă”, cântăreţul ar trebui să cedeze imaginile de la propria-i nuntă postului din Băneasa. În acelaşi timp, Cătălin Măruţă îi e naş, şi vrea şi el exclusivitate pentru PRO TV. Mai ales că postul din Pache Protopopescu a avut exclusivitate la cununia civilă dintre Pepe şi Raluca Pastramă.

Potrivit enaţional.ro, cântăreţul a găsit soluţia care să-i mulţumească pe toţi. Se pare că Antena 1 va difuza imagini de la petrecere şi, probabil, de la pregătirile de nuntă, în timp ce emisiunea „La Măruţă” de la PRO TV va avea exclusivitate pentru ceremonia religioasă de la biserică, dar şi pentru dansul mirilor.Melodia pe care vor dansa Pepe şi Raluca este o piesă cântată de naşa Andra.

Foto: MediafaxFoto

Nu se ştie dacă Pepe va primi şi bani din difuzarea imaginilor de la nunta sa, mai ales că a cheltuit o avere cu pregătirile de nuntă. Una dintre cele mai importante investiţii a fost rochia de mireasă a Ralucăi Pastramă, soţia sa, care a costat 10.000 de euro. „E mult, dar una e soţia mea!”, a declarat Pepe la Antena Stars cu cevat timp în urmă.