O dată-n viaţă dansează cu irlandezii

De: Nicoleta Nicolae / 15.05.2014, 11:00
O dată-n viaţă dansează cu irlandezii
În acest sfârşit de săptămână, Iuliana Tudor va încerca să ţină pasul cu o trupă de dans irlandeză.

Prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” are un program destul de încărcat. Când nu e la repetiţii sau în televiziune, vedeta e plecată în ţară şi în afara ei, acolo unde prezintă spectacole şi festivaluri. Pe 17 mai, Iuliana va pleca însă la Dublin, acolo unde merge pentru prima oară, dar cu un scop precis.

“Pe 17 mai voi fi în Dublin alături de Ansamblul Profesionist Junii Sibiului, Director Silvia Macrea. Comunitatea românilor din Irlanda organizează un spectacol dedicat Junilor cu prilejul aniversării a 70 de ani de existenţă! Invitaţi: Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci, tineri artişti români, dar şi o trupă de dans irlandeză „Irish dance Company”. Foarte important de spus este că la spectacol vor participa şi irlandezi. În sală, dar şi pe scenă. S-a dorit o întâlnire pe aceeaşi scenă între dansurile tradiţionale ale României şi Irlandei! Locaţia: Sala The Helix. Vă aşteptăm!”, spune vedeta, lănsând astfel invitatia tuturor românilor din Irlanda. Cu atât mai mult, va fi prima oară când Iuliana va încerca să ţină pasul cu o trupă de dans irlandeză.

“Voi încerca şi eu pasul dansurilor tradiţionale irlandeze. Sper să mă descurc şi să nu mă împiedic pentru că pasul lor nu e deloc uşor. O dată-n viaţă o să dansez ca în Irlanda! Şi am să-i provoc să încerce la rândul lor dansul românesc”, a mai spus Iuliana.