O îndrăgită actriţă de telenovele a murit la 41 de ani! Uite motivul şocant

Apropo.ro / 18.11.2013, 09:37

O îndrăgită actriţă de telenovele a murit la 41 de ani! Uite motivul şocant
Fanii Karlei Alvarez sunt în stare de şoc!


Potrivit presei din America Latină, actriţa Karla Alvarez a fost găsită moartă în locuinţa sa. Se pare că actriţa în vârsta de 41 de ani a murit din cauza unei insuficiente respiratorii.
Se pare că actriţa de origine Mexicană Karla Alvarez ar fi avut de ceva vreme probleme cu alcoolul, dar şi cu anorexia. Alvarez era cunoscută în randul actorilor de telenovele pentru obsesia sa pentru felul în care arăta. De aceea ar fi ajuns să cântărească chiar 41 de kilograme. În plus, despre vedetă au existat zvonuri că ar fi luat antidepresive şi că ar fi exagerat cu alcoolul. În plus, în luna octombrie 2013 a fost nevoită să susţină o conferinţă de presă şi să dezmintă zvonurile conform cărora ar fi avut cancer şi ca din contra, se pregăteşte să revină în forţă.

Moartea subită a Karlei Alvarez a şocat întreaga lume a telenovelelor, actorii exprimandu-şi tristeţea prin intermediul reţelelor de socializare. Kate del Castillo care a lucrat în 1998 cu frumoasa Karla Alvarez pe platourile de filmare de la “La Mentira” şi-a exprimat tristeţea pentru pierderea actriţei: “Ai plecat prea devreme de lângă noi draga mea Karla Alvarez, o sa ne lipsesti. Nu o sa uit niciodata momentele minunate pe care le-am petrecut impreuna.”

Si Thalia sufera pentru pierderea celei care i-a fost colega in telenovela “Maria Mercedes”: “Foarte trista pentru plecarea Karlei Alvarez. Amintiri minunate de la “Maria Mercedes”. Odihneste-te in pace”.