O tuşă finală de culoare stilului tău

De: Mioara Tronaru / 19.02.2013, 15:32
O tuşă finală de culoare stilului tău
Vedete ca Rihanna, Beyoncé şi Katy Perry sunt înnebunite după stilul unghiilor lor – şi cu cât modelul este mai fantezist, cu atât mai bine. Credeţi că starurile îşi petrec ore întregi la saloanele de înfrumuseţare? Greşit.

Aceste vedete folosesc o tehnică simplă şi rapidă pentru a avea o manichiură trendy gata într-o clipă: aplicaţiile pentru unghii. Începând cu luna februarie, beautycycle adaugă aceste aplicaţii în gama sa de produse, cu modelele Wind, Crocodile şi Damask. Acordă-le unghiilor tale un aspect rafinat cu noile modele de la beautycycle care te vor face să te simţi ca o divă.

Având ca sursă de inspiraţie stilul vedetelor, gama cromatică beautycycle adaugă acest accesoriu must-have în portofoliu său – cu modelele Wind, Crocodile şi Damask.

Aceste aplicaţii pentru unghii se potrivesc perfect cu marca beautycycle, pentru că sunt foarte uşor de aplicat. Trebuie doar să alegi dimensiunea corectă pentru tine, să o aplici pe unghie, să o pliezi la capăt şi să finalizezi look-ul cu ajutorul unei pile. Unghiile tale sunt gata în doar câteva minute – spre deosebire de cele câteva ore pe care le presupune o manichiură profesionistă! Aplicaţiile rezistă până la o săptămână pe unghiile de la mâini şi opt săptămâni pe cele de la picioare. Sunt perfecte pentru orice femeie care doreşte să aibă unghii cu personalitate deoarece nu necesită experienţă în aplicare. În plus, au beneficiul de a fi delicate cu unghia şi acceptabile pentru portofelul tău.