O vedetă TV de la noi, părăsită înainte de nuntă! Logodnicul a prins-o cu Ciprian Marica

De: Mioara Tronaru / 25.07.2014, 08:00
O vedetă TV de la noi, părăsită înainte de nuntă! Logodnicul a prins-o cu Ciprian Marica
În urmă cu ceva timp, Daiana Anghel anunţa că se căsătoreşte.

După ce a organizat totul până la cel mai mic detaliu, fosta prezentatoare a fost părăsită cu doar trei luni înainte de nuntă. Motivul: Ciprian Marica, fostul ei iubit.

Acum câteva luni, Daiana s-a îndrăgostit de fiul fostului prefect de Argeş, Traian Tămagă, care, anul trecut, şi-ar fi bătut logodnica, pe Cristina Prodănel, chiar de ziua ei. Fosta prezentatoare a trecut peste acest episod, ba mai mult, a anunţat că se căsătoreşte cu “politicianul bătăuş“.

Şi-a comandat două rochii de mireasă, a rezervat restaurantul şi a ales decoraţiunile, doar că la urechile logodnicului Traian Tămagă a ajuns, conform cancan.ro, zvonul că Daiana s-a reîntors, pentru a nu se ştie a câta oară, în braţele fotbalistului Ciprian Marica.

Sub pretextul că se ocupa de PR-ul localului şi a plajei pe care fotbalistul le deţine în staţiunea Mamaia, Daiana era permanent în compania lui Marica. La o vizită inopinată, Traian ar fi surprins-o pe Daiana, aceasta a recunoscut totul, iar iubitul încornorat a rupt imediat logodna.