Oana Cuzino şi Andreea Esca discută despre psihologia copiilor, la “Ce se întâmplă, doctore?”

Apropo.ro / 10.10.2014, 06:00
Oana Cuzino şi Andreea Esca discută despre psihologia copiilor, la “Ce se întâmplă, doctore?”
Oana Cuzino deschide mâine, de la ora 10:30, la PRO TV o nouă ediţie a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, unde o va avea ca invitată pe Andreea Esca. Oana Cuzino va veni şi de această dată cu subiecte utile precum regulile alimentare impuse de Mama Natură şi nutriţia copiilor.
Andreea Esca va discuta despre psihologia pe care o aplică în creşterea copiilor săi, Alexia şi Aris. Andreea lasă deoparte pupitrul Ştirilor PRO TV şi o vom vedea în postura de mamă ce se asigură că oferă cea mai bună educaţie fiicei şi fiului ei.
 
 
Foto: Facebook
 
Oana Cuzino va dezbate, apoi, un nou set de reguli alimentare stabilite de natură, pe care oamenii le ignoră cu desăvȃrşire. Cina este un subiect controversat, intens dezbătut chiar şi de către specialişti. O masă corectă este foarte greu de alcătuit. Ne putem păcăli uşor consumând fructe, ca a doua zi să ne trezim cu un kilogram în plus la cântar. 
 
„Ce se întâmplă, doctore?”  analizează o situaţie mai puţin plăcută pentru părinţi. Greutatea celor mici scapă de sub control, iar mamele şi taţii îi trec în mod eronat la dietă. Aceasta este o problemă reală pentru că, în copilărie şi mai ales în primii ani de viaţă, organismul nu poate fi privat de o serie de substanţe nutritive.