Oana Roman, petrecere cu 200 de invitaţi de ziua ei

Apropo.ro / 12.04.2013, 10:00
Oana Roman, petrecere cu 200 de invitaţi de ziua ei
Vedeta Kanal D îl va prezenta cu această ocazie pe noul său iubit, Marius, prietenilor şi apropiaţilor săi.

Oana Roman s-a decis ca anul acesta să-şi sărbătorească ziua de naştere printr-o mega-petrecere. Astfel, mâine, pe 13 aprilie, Oana va petrece la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primăverii, alături de prieteni, familie şi desigur cu noul iubit, Marius.

Oana Roman si iubitul

Sărbătorita se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ce se preconizează a fi cea mai tare petrecere a sezonului. Oana s-a implicat 100% în organizarea evenimentului şi s-a ocupat personal de stabilirea detaliilor. Aceasta a ales un meniu european, modern şi sofisticat. Cei aproximativ 200 de invitaţi vor fi răsfăţaţi cu mâncăruri fine, precum Choux de pui cu salată de crudităţi, Rulada de pui cu fructe confiate, Ton pe pat de morcov, Muşchiuleţ de porc în crusta de piper cu ierburi aromatice, Mousse de şuncă, Somon fume pe castravete, Frigărui de pui cu sos Teryaki, Cubuleţe de porc cu sos sweet & chilly şi multe alte specialităţi.

Va avea un tort etajat cu mousse de ciocolată şi nuci caramelizate

La capitolul dulciuri, pe lângă tortul etajat, cu un design special creat pentru sărbătorită, invitaţii se vor putea îndulci cu Mousse de ciocolată cu nuci caramelizate, Panna cotta cu fructe de pădure şi se vor bucura de un Candy bar, de unde nu vor lipsi delicioasele şi coloratele macarons, brioşe home made, acadele sau praline de ciocolată. Oana Roman şi-a dorit să aibă şi un bar cu fructe proaspete, exotice, comandate de organizatori special pentru acest eveniment.

Oana Roman

Şampania fină şi cocktail-urile exotice nu vor lipsi de la petrecere

Invitaţii Oanei Roman vor fi întâmpinaţi pe covorul roşu cu cea mai fină şampanie şi vor avea la dispoziţia pe întreaga durată a petrecerii barmani  specializaţi în prepararea cocktail-urilor exotice. Atmosfera va fi încinsă de o trupă live de coveruri, pe scenă urmând să urce şi prieteni buni de-ai sărbătoritei, care vor participa ca invitaţi la petrecere, dar care sigur pregătesc surprize muzicale pentru vedetă.