Oana Turcu: “Mă demachiez în fiecare seară cu apă de trandafiri!”

Apropo.ro / 21.10.2014, 09:00
Oana Turcu: “Mă demachiez în fiecare seară cu apă de trandafiri!”
Prezentatoarea emisiunii “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars ne-a dezvăluit câteva trucuri de frumuseţe. Ce nu se ştie despre soţia lui Cristi Brancu? Aflăm imediat!
– Oana, ce recomanzi doamnelor şi domnişoarelor pentru sezonul de toamnă –iarnă?
 
Recomand să căutaţi, dragele noastre, tratamentele care vă fac CU ADEVĂRAT bine. Priviţi cu atenţie produsele care vi se propun, prin publicitate, şi nu alegeţi „unde e vopsit gardul”, ci doar ce e AUTENTIC, bio. Aşadar, pentru sezonul de toamnă-iarnă, vă propun o serie de uleiuri Suprem, perfecte pentru vergeturi, pentru riduri şi pentru cicatrici. Este cea mai revoluţionară descoperire a momentului. De asemenea, vă invit să intraţi într-un Body program care conţine geluri-şoc de slăbire (indicate pentru că iarna înseamnă, uneori, şi excese alimentare) care conţin uleiuri esenţiale şi celule stem vegetale, conform unor cercetări de ultimă oră. Mai multe vă pot povesti pe blogul meu, www.oanaturcu.ro.
 
 
– Arăţi foarte bine! Ce conţine meniul tău într-o zi?
 
Nu mă feresc să mănânc ce îmi place, dar contează foarte mult cantitatea pe care o consumi. Prin urmare, nu mă feresc să mănânc dimineaţa iaurt sau brânză sau ou. Îmi place să mănânc un grătar bun la amiază şi o supă sau un borş adevărat, ca la mine acasă! Seara, mănânc o bucată de carne – peşte, vită sau pui – cu legume şi, având în vedere că ne culcăm foarte târziu, spre dimineaţă, mănânc uneori fructe din curte de la noi – mere, struguri, piersici. Pe care le culege Cristi înainte sau după emisiune!
 
 
Foto: Facebook
 
 
– Ce anume nu ai mânca niciodată?
 
Nu cred că am refuzat niciodată să mănânc ceva. E adevărat însă că am alergie la fructe de mare şi nu mănânc deloc.
 
 
– Ce nu-ţi lipseşte din trusa de beauty?
 
Am întotdeauna un elixir de prospeţime îndelungată, care înlocuieşte cu succes orice deodorant şi care mă ajută să fiu mereu proaspătă. Pudră, fondul de ten şi celelalte elemente de machiaj sunt în trusă, şi le iau de la MAC şi de la Numeric Proof. Am şi un acid hialuronic cu efect instantaneu, care mă ajută să am un chip super-proaspăt în orice clipă. Şi fireşte, un parfum, din colecţia numeroasă pe care o am.
 
 
– Cât de importantă este demachierea înainte de culcare?
 
Esenţială!!! Dacă dorim ca tinereţea să nu ne părăsească chipul, neapărat trebuie să ne demachiem! Eu mă demachiez în fiecare seară cu apă de trandafiri. Măcar o dată pe săptămână, aplic o mască biogel, pentru relaxare şi hidratare. Şi oricum, în fiecare seară, o cremă biohidratantă de noapte mă ajută să îi dau feţei mele, mereu, strălucirea pe care o merită.
 
 
Dana Popa