Octavian Strunilă, filmări cu peripeţii! Era cât pe ce să fie călcat de un tren

Apropo.ro / 01.07.2014, 11:11
Octavian Strunilă, filmări cu peripeţii! Era cât pe ce să fie călcat de un tren
Zilele trecute, aflat la filmările show-ului de comedie “Discote-K”, care va debuta în toamnă, la Kanal D, Octavian Strunilă a trecut printr-o situaţie tragicomică. Filmările au avut loc în apropierea unei căi ferate ieşită din circulaţie.
Prin urmare, pe ea nu trebuia să circule niciun tren. Însă, în apropierea acesteia, se afla şi o linie ferată funcţională. Povestea incidentului în care a fost implicat Octavian Strunilă este relatată chiar de el.
Octavian Strunila
„La un moment dat, s-a auzit că vine un tren. Eu, stând pe linia nefuncţională şi văzând locomotiva cum vine din curbă, am avut impresia că trece exact pe linia pe care mă aflam eu. Toţi colegii mei au fugit în direcţia bună, numai eu am sărit exact în faţa trenului. M-am speriat foarte tare! Dar, după ce am scăpat cu bine din această întâmplare, am văzut şi partea amuzantă. Ei bine, au venit mulţi oameni în jurul nostru, inclusiv şeful gării. A fost o situaţie care s-a lăsat cu ”, a spus, amuzat de întâmplarea care îl putea costa viaţa, actorul.