Octavian Strunilă şi Cătălin Căţoiu vin la Kanal D

De: Nicoleta Nicolae / 14.02.2014, 12:00
Octavian Strunilă şi Cătălin Căţoiu vin la Kanal D
Cătălin Căţoiu are rolul principal în cel mai nou serial românesc “Fetele lu’ dom’ Profesor”, din 5 martie, la Kanal D!

Din 5 martie, serialul produs de Kanal D şi filmat în studiourile de la Buftea va aduce în faţa telespectatorilor un scenariu alert, tipologii pline de haz şi actori foarte talentaţi.

“Grila de primăvară Kanal D înseamnă schimbare, diversitate şi  multă distracţie. Un serial de comedie cu un scenariu inspirat, cu actori foarte buni şi cu mult umor pentru publicul din România este o adevărată provocare, la care noi răspundem! În primăvara aceasta,  sunt numai la Kanal D. Recomand serialul tuturor celor care vor să râdă mult… şi bine”, a declarat Clara Bomboe – Director de Programe Kanal D.

Forţat de împrejurări, Tinel (Cătălin Căţoiu) – profesor de filozofie disponibilizat, îşi transformă casa în salon de masaj erotic. De aici încep încurcăturile pline de umor şi senzualitate. Instalatorul neîndemânatic (Octavian Strunilă) , “horoscopista” Mella (Doiniţa Oancea),  femeia în casă (Mariana Liurca) – o basarabeancă dintr-o bucată, acestea sunt doar câteva dintre personajele care îşi intersectează existenţele în casa profesorului.  

“ Este un serial de comedie cu o poveste de dragoste inclusă. Vom urmări povestea de dragoste dintre Cornel şi Stela şi ne vom delecta, episod de episod, cu alte poveşti din registrul comediei de situatie. Avem în fiecare episod şi câte un special guest. Nume mari! Surprizî!”,  a spus Octavian Strunilă (actor si scenarist “Fetele lu’ dom’ Profesor”).