Olivia Păunescu şi-a serbat ziua de naştere la Barcelona

Apropo.ro / 26.01.2015, 10:00
Olivia Păunescu şi-a serbat ziua de naştere la Barcelona
Îndrăgostită de soare şi de căldură, Olivia Păunescu a avut parte anul acesta de cadoul ideal de ziua sa de naştere. Prezentatoarea Observator de la Antena 1 a mers intr-o scurtă vacanţă la Barcelona, împreună cu iubitul ei, sora şi câţiva prieteni apropiaţi.
”A fost exact ce mi-am dorit de ziua mea. Soare, vreme bună, oameni dragi, mâncare delicioasă. Amintirile frumoase cu care m-am întors din vacanţa aceasta sunt cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi”, spune Olivia.
 
Foto: Antena 1
 
Foto: Antena 1
 
Ştirista de la Antena 1 povesteşte că fix de ziua sa a avut parte de o surpriză la restaurantul la care a ales să sărbătorească. ”M-am simţit foarte bine de ziua mea. De dimineaţă m-am plimbat pe faleza oraşului şi în port, iar seara am ieşit într-un restaurant unde mi-am aniversat cei 29 de ani. Am fost foarte bucuroasă să constat cât de calzi au fost cei de acolo: toţi ospătarii s-au strâns în jurul meu, mi-au cântat ”La mulţi ani” şi m-au pupat, apoi mi-au oferit din partea casei prăjituri decorate cu lumânărele în care am suflat şi mi-am pus şi o dorinţă”, spune aceasta încântată.
 
Foto: Antena 1
 
Foto: Antena 1
 
Rambla, Sagrada Familia, Parcul Güell sau La Boqueria nu mai au niciun secret pentru Olivia, care a profitat de vremea bună şi a vizitat cele mai cunoscute atracţii ale Barcelonei. ”Am plecat încărcată de fructe exotice din celebra piaţă La Boqueria. Nu mă mai puteam dezlipi de rafturile ticsite cu legume şi fructe, iar nuca de cocos a fost de-a dreptul savuroasă, mâncată aşa, în plină stradă. Fermecător mi s-a părut parcul Güell, care poartă amprenta lui Antonio Gaudí, portul şi ambarcaţiunile albe mi-au dat o stare de bine, iar preparatele culinare iberice mi-au încântat simţurile”, mai povesteşte prezentatoarea Observator.