Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru – cum să fii fresh la 3 dimineaţa!

De: Cătălina Matei / 16.02.2014, 07:00
Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru – cum să fii fresh la 3 dimineaţa!
Cei doi prezentatori ai Observatorului matinal de la Antena 1 se trezesc la ora la care, cei mai mulţi dintre noi suntem cufundaţi în lumea viselor. Cum reuăesc ei să fie tonici şi energici în fiecare zi, de luni până vineri, la 3 dimineaţa? Iată secretul!

În fiecare dimineaţă, de luni şi până vineri, între 6 şi 8, telespectatorii Antenei 1 află primele ştiri ale zilei de  la Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, prezentatorii Observatorului matinal. Dar nu toată lumea ştie care este, de fapt, programul lor zilnic şi cum reuşesc să fie atât de tonici şi de bine dispuşi încă de la primele ore ale dimineaţii.

Şi dacă pui pe lista tabieturile lor, constaţi, că după un an de când împart acelaşi pupitru,  sunt şi pe “aceeaşi lungime de minut”.

Ora 3:20 În timp ce Vali îşi  pregateşte un suc de portocale, morcovi şi ţelină, Olivia este încă în pat şi îşi organizează  în minte activităţile din ziua respectivă.

Ora 3:30 Ştiristul fredonează muzica italienească în timp ce se bărbiereşte, iar Olivia îşi pregăteşte un suc proaspăt de grapefruit, banane şi căpşuni.

Ora 3:40 Vali face o încălzire de cinci minute, încheieturi şi picioare prin care se dezmorţeşte, timp în care Olivia  îl hrăneşte  pe căţelul ei Fitzy.

Ora 4:00 În drum spre Observator, Valentin ascultă muzică rock care îi încarcă bateriile, iar ştirista preferă să asculte muzică la maximum, timp în care face exerciţii  pentru a-şi încălzi vocea. 

Ora 4:20 Ajunşi la redacţie, Vali şi Olivia pregătesc ştrile din cadrul  Observatorului  matinal  şi se pun la curent cu ultimele ştiri întâmplate peste noapte. Mailuri, site-uri de ştiri, o cafea alături de colegi, ca apoi, la ora 05:00 fiecare dintre ei să se îndrepte spre cabina de machiaj.

La ora 6:00 fix  Olivia Păunescu ;i Valentin Butnaru  dau „Bună dimineaţa” românilor în cadrul primului Observator al zilei.