Olivia Păunescu, vacanţă neaşteptată în Capri

De: Cătălina Matei / 10.09.2013, 16:00
Olivia Păunescu, vacanţă neaşteptată în Capri
Prezentatoarea Observatorului de la ora 6.00 a aflat pe propria piele că nu e indicat să-ţi faci planuri de vacanţă, pentru că ele, oricum, se vor schimba cu câteva ore înaintea plecării.

Vedeta Antenei 1 îşi pregătise  o vacanţă liniştită în Grecia, dar în ultimul moment prietena ei a convins-o să anuleze tot şi să se urce în primul avion către Capri. “Avem de la prietena mea toate informaţiile călătoriei: unde să stau, la ce restaurant să manac,  ce să vizitez, practic totul era stabilit până în cele mai mici detalii. Am stat într-un hotel-boutique minunat, cu o priveşte incredibilă, iar mâncarea italiană a fost pur şi simplu delicioasă , ca sa nu mai spun despre senzatia de libertate pe care am trait o inotand in mijlocul marii Tireniene sau prin grote cu apa turcoaz ”, spune Olivia.

Dacă în prima zi din vacanţă  prezentatoarea Observatorului de dimineaţă a Antenei 1 a ales să viziteze insula Capri la picior, a doua zi şi-a propus să facă un tur al zonei într-o barcă: ” Cel care ne-a închiriat barca , un bătrânel simpatic de 77 de ani, Genarino, s-a dovedit a fi chiar partenerul de scufundări a lui Jean Yves Cousteau. Chiar ne-a povestit  întâmplări  neobişnuite despre marele oceanograf şi cercetător pentru că amândoi au filmat documentarul difuzat de National Geografic de la Bariera de Corali din Australia.  Experienţă lui în scufundări şi-a spus cuvântul atunci când ancora bărcii noastre a rămas blocată  în vegetaţia de pe fundul mării . S-a scufundat fara echipament şi timp de câteva minute bune – care mie mi s-au părut a fi zeci- a stat sub apa reuşind într-un final să elibereze ancora. Genarino este un personaj extrem de popular în Capri, este ştiut de toată lumea, este prieten cu toţi turiştii, m-am bucurat foarte mult că destinul a facut să ne fie ghid în Capri”, spune Olivia.   

În fiecare dimineaţă, de la şase la opt, telespectatorii Antenei 1 o pot urmări pe Olivia Păunescu şi pe Valentin Butnaru, partenerul ei de prezentare, la pupitrul  primului Observator al zilei.