Olivia Wilde este însărcinată cu primul ei copil

Apropo.ro / 29.10.2013, 08:00
Olivia Wilde este însărcinată cu primul ei copil
Actriţa Olivia Wilde, care poate fi văzută în prezent pe marile ecrane în filmul "Rush: Rivalitate şi adrenalină", este însărcinată cu primul ei copil.

Olivia Wilde, în vârstă de 29 de ani, este logodită cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune „Saturday Night Live” şi distribuit recent în pelicula „Noi suntem familia Miller/ We’re the Millers”.

Cei doi s-au cunoscut în 2011 pe platoul de filmare al emisiunii „Saturday Night Live” şi s-au logodit în ianuarie anul acesta. La începutul acestui an, Olivia Wilde a declarat pentru revista Marie Claire că ar fi încântată să formeze o familie cu Jason Sudeikis, spunând despre acesta că „este grozav cu copiii”. „(…) sunt deschisă cu privire la numărul lor, dar trei copii sună ca o mică petrecere”, a spus Olivia Wilde.

Ambii actori au mai trecut prin experienţa căsătoriei – Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune şi producătoarea Kay Cannon, de care a divorţat în 2010, şi Olivia Wilde cu producătorul Tao Raspoli, fiul prinţului italian Dado Ruspoli, de care a divorţat în 2011, dar nu au avut copii din aceste relaţii.