Oprah Winfrey a câştigat 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter

De: Nicoleta Nicolae / 31.01.2016, 07:00

Oprah Winfrey a câştigat 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter
Celebra realizatoare şi producătoare de televiziune americană Oprah Winfrey a înregistrat recent un nou record: a câştigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter, relatează joi ziarul belgian ''Le Soir''.


Ducând de mulţi ani o luptă — promovată şi cunoscută la nivel planetar — cu kilogramele în plus, ea urmează în prezent programul de slăbit ”Weight Watchers” şi îşi difuzează comentariile legate de această experienţă pe reţelele sociale, unde are milioane de fani.

Deţinătoare a unui veritabil imperiu, estimat de revista Forbes la peste trei miliarde de dolari, vedeta a postat marţi, pe Twitter, o scurtă înregistrare video în care anunţa că a pierdut 12 kilograme deşi nu a renunţat la pâine. „Aceasta este o mare bucurie pentru mine”, a mărturisit ea, subliniind că este o mare amatoare de pâine.

Rezultatul imediat a fost că acţiunile la bursă ale firmei ”Weight Watchers” au explodat, valoarea lor crescând cu 20 %. Totodată, Oprah Winfrey a devenit mai bogată cu aproximativ 12,5 milioane de dolari, întrucât în octombrie 2015 a avut inspirata idee de a achiziţiona 10 % din acţiunile acestei companii specializate în produse alimentare destinate persoanelor care vor să slăbească sau să-şi păstreze silueta.