Orăşelul Leneş vine la Boomerang!

De: Mioara Tronaru / 01.03.2013, 15:33
Orăşelul Leneş vine la Boomerang!
Bun venit în Orăşelul Leneş, unde îl vei întâlni pe eroul plin de energie Sportacus, pe Stephanie, fetiţa căreia îi place foarte mult să danseze, şi pe toţi prietenii lor, în fiecare zi, de luni până vineri, la 09.20, 13.45 şi 19.05, pe Boomerang!

Cu siguranţă îţi va plăcea de Stephanie, micuţa care soseşte în oraş şi îi îndeamnă pe noii ei prieteni Ziggy, Trixie, Stingy şi Pixel să renunţe la jocurile pe computer şi să iasă la joacă în aer liber. Unchiul ei, primarul Milford Meanswell, îi cere chiar ajutorul faimosului Sportacus, care are misiunea de a le arăta copiilor cât de frumos şi de sănătos este să te joci afară şi să faci mişcare. Totodată, eroul el trebuie să rezolve şi micile probleme care apar din când în când în Orăşelul Leneş. Misunea lui şi a lui Stephanie este însă îngreunată de răutăciosul Robbie Rotten, un leneş care ar face tot ce-i stă în puteri pentru a-l alunga pe Sportacus şi a-i împiedica pe copii să facă mişcare.

LazyTown (Orăşelul Leneş) este singurul brand global de divertisment dedicat sănătăţii copiilor. Scopul lui este să motiveze şi să inspire copiii şi familiile acestora să îşi schimbe în bine modul de viaţă, distrându-se în acelaşi timp.

Boomerang va difuza în prima parte a anului primele două serii ale serialului Orăşelul Leneş, urmând ca în a doua parte a lui 2013 să difuzeze în exclusivitate cea de-a treia şi cea mai nouă serie, aflată încă în producţie.