Oraşul Bărbaţilor

De: Mioara Tronaru / 13.05.2013, 12:20
Oraşul Bărbaţilor
În luna mai, Băneasa Shopping City este singurul mall din România care se transformă în Oraşul Bărbaţilor!

Între 17 şi 26 mai, centrul comercial a pregătit o serie de activităţi dedicate bărbaţilor, de la sesiuni de test drive cu cele mai puternice maşini ale producătorilor de top, la cascadorii pline de adrenalină şi partide de Poker şi Black Jack.

Evenimentul vedetă al primului weekend dedicat bărbaţilor este saltul uimitor al campionului mondial la Precizia Aterizării, Alexandru Nicolau. Pe 18 mai, de la ora 14:00, atletul va sări dintr-un elicopter aflat la o altitudine de 3000 metri direct pe o monedă de 5 bani, aşezată în mijlocul Arenei H2O din parcarea centrului comercial. Alexandru Nicolau, cel mai bine cotat paraşutist român la nivel mondial, are la activ peste 2200 de salturi. Cascadoria lui Alexandru este doar una dintre surprizele pline de adrenalină pregătite în cadrul lunii dedicate bărbaţilor. În acelaşi weekend, rideri profesionisti îi vor învăţa pe pasionaţii de sporturi extreme cum să reuşească cele mai spectaculoase trick-uri de Trail Bike şi BMX în cadrul demonstraţiilor din skate park-ul special amenajat.

Între 24-26 mai, parcarea centrului comercial se transformă în hot spot-ul momentului pentru iubitorii de maşini şi motociclete. Vizitatorii vor putea admira şi testa cele mai noi, mai puternice şi inovatoare modele de autoturisme ale producătorilor de top. În plus, cei dornici de senzaţii tari vor putea asista la demonstraţia de off-road driving din zona Drive-in, pe 25 şi 26 mai, între orele 10:00-22:00.

De asemenea, între 17 şi 26 mai, în Oraşul Bărbaţilor, vizitatorii sunt aşteptaţi să ia parte la provocările din cele 5 zone create în funcţie de pasiunile masculine: Rafinament – unde pot descoperi cele mai noi tendinţe în moda masculină, Risc – unde pot admira noul model Harley Davidson şi îşi pot testa norocul la cornerul Jack Daniel’s cu partide de Poker şi Black Jack, Emoţie – în cadrul căreia părinţii şi copiii pot lua parte la activităţi distractive, Control şi Aventură – unde îi aşteaptă camionul Dakar Dementor încărcat cu motociclete KTM şi unde curajoşii pot sări pe salteaua H2O.