(P) Voluntar de profesie: o șansă pentru cei care vor să schimbe o viață în bine

Apropo.ro / 18.05.2012, 17:25
(P) Voluntar de profesie: o șansă pentru cei care vor să schimbe o viață în bine
Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să îți dedici timpul și experiența ta unei organizații non profit din România, atunci înscrie-te în programul Voluntar de profesie, lansat de Fundația Vodafone.

Timp de șase luni poți lucra pentru orice organizație non profit din România în domeniul sănătății, educației, prevenirii abandonului familial, programe pentru copii, tineri cu dizabilităti sau programe pentru vârstnici.

Fundația Vodafone iți plătește salariul, iar tu pui în practică un proiect care să îi ajute pe beneficiarii ONG-ului pentru care ai ales să lucrezi.

Andreea a fost voluntar de profesie în ediția anului trecut. A renunțat la locul ei de muncă ca jurnalist la cotidianul Jurnalul Național pentru a lucra timp de șase luni la Asociația Sfântul Stelian. „Fac voluntariat de când mă știu și tot mă gândesc că încă nu este de ajuns. Timpul imi lipsește pentru a face tot ceea ce îmi propun. Timp mi-a dăruit însă Fundația Vodafone prin programul Voluntar de profesie. Am înscris un proiect cu Asociația Sfântul Stelian pentru cei peste 100 de copii, beneficiari ai asociației și am câștigat un loc de voluntar de profesie pentru șase luni”, Andreea Georgescu, voluntar.

Timp de 6 luni poți să schimbi în bine viața unor copii, mame aflate în risc social, tineri cu dizabilități sau persoane în vârstă, prin programul Voluntar de profesie.

Cine dorește să fie printre voluntarii de profesie, se poate înscrie pe www.fundatia-vodafone.ro, în perioada 15 mai – 15 iunie 2012.