Pacha Man şi Şerban (Animal X), la un pas de bătaie

De: Cătălina Matei / 12.11.2013, 11:43
Pacha Man şi Şerban (Animal X), la un pas de bătaie
În seara aceasta, la ”MasterChef”, Pacha Man şi Şerban Copoţ se iau la harţă în cadrul emisiunii-concurs de la PRO TV. Cei doi s-au enervat atât de tare, încât au fost la un pas să sară la bătaie.

După prima probă în deplasare de la sediul SMURD din Constantă, vedetele de la “MasterChef – Proba celebrităţii” se întorc săptămâna aceasta în bucătărie. În ediţia de azi, de la 20.30, juraţii vor anunţa care dintre cele două echipe – roşie sau albastră – a câştigat proba din deplasare, precum şi Testul sub presiune la care vor fi supuşi cei învinşi.

Cert este că cei trei chefi vor face din nou eliminări, astfel că rândurile se strâng şi lupta devine tot mai strânsă în bucătăria cu vedete. Cea de-a doua probă a serii îi va aduce din nou pe concurenţi faţă în faţă cu temuta Cutie a misterelor, care de data aceasta va ascunde un ingredient supriză, care pe mulţi îi va face să exclame de uimire şi să se întrebe cum anume poate fi gătit.

Gătitul între vedete nu va fi lipsit nici de data aceasta de umor şi de situaţii care îi vor face chiar şi pe juraţii pretenţioşi să zâmbească. Aşa se face că Pacha Man şi Şerban Copoţ se vor lua la harţă în bucătărie şi puţin va lipsi să nu încingă o adevărată bătaie cu mâncare.

Octavian Strunilă va condimenta totul cu multe glume, mai ales că de când a intrat în conflict cu chef Scărlătescu nu poate decât să facă haz de necaz. Iar Cătălin Josan va încerca să-i cucerească pe juraţi cu un bonus: o limonadă, în care însă va descoperi cu stupoare că cineva a turnat oţet!