Paszkany isi trage zgarie-nori

Apropo.ro / 02.09.2008, 13:28
Lucrarile la primul turn din complexul Sigma Tower, proiect dezvoltat de omul de afaceri Arpad Paszkany, vor incepe luna aceasta si se vor termina in 2011

Omul de afaceri Arpad Paszkany vrea sa dezvolte la Cluj un ansamblu imobiliar ce va contine doua turnuri de 27 de etaje. Complexul Sigma Tower va avea o arie construita de 120.000 de metri patrati si pe langa cele doua turnuri va beneficia si de doua imobile de 7 respectiv 5 etaje.

Intr-o prima etapa se va construi unul din cele doua turnuri, cu o inaltime de 27 de etaje si o suprafata de 85.000 de metri patrati, iar constructia celui de-al doilea turn va fi facuta dupa terminarea constructiei primului turn, probabil in 2011.

Cel de-al doilea turn va avea 44.000 de mp de birouri clasa A, galerii comerciale de 12.000 de metri patrati si, la ultimele etaje, vor fi locuinte de lux cu o suprafata de 14.560 de mp. Intregul complex va beneficia de 3 niveluri de parcari cu un total de 1.350 de locuri de parcare.

Desi managerul de proiect al ansamblului Sigma Tower, Florin Ciorca, a refuzat sa precizeze actionariatul companiei, surse din apropierea investitorului au declarat ca actionarul principal al noii companii este grupul Trigranit. Ciorca a precizat ca pe langa firme straine, la proiect vor participa si investitori autohtoni. Principalul actionar al companiei Sigma Center Development, proprietarul terenului unde va fi realizat proiectul, este Arpad Paskany.

Citeste mai mult despre zgarie norii lui Paszkany, in Clujeanul.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Gigi Becali risca sa fie pedepsit de UEFA pentru rasism

Gigi Becali risca sa fie pedepsit de UEFA pentru rasism

Gigi Becali a facut o declaratie care s-ar putea sa aibe repercursiuni grave asupra clubului din Ghencea. Patronul Stelei a spus la finalul partidei cu Pandurii Targu Ji…

Cele mai ciudate statui din lume

Cele mai ciudate statui din lume

In timpul vacantelor voastre, prin intreaga lume, cu siguranta ai intalnit numeroase statui, care mai de care mai ciudate.

Fereste-te de raceli!

Fereste-te de raceli!

Sfarsitul verii si intrarea in sezonul rece, de toamna, anunta si primele simptome ale unor afectiuni ca: infectiile respiratorii, reumatism, ulcer sau insuficienta cardi…

Rusia reface sferele de influenta

Rusia reface sferele de influenta

Rusia ii va proteja pe cetatenii sai, oriunde acestia ar locui si Moscova va cauta sa pastreze sfere de “interese privilegiate” in apropierea frontierelor sal…

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza