Patrizia Paglieri, o fană declarată a bucătăriei româneşti!

Apropo.ro / 07.12.2014, 08:00
Patrizia Paglieri, o fană declarată a bucătăriei româneşti!
Când am aflat că o italiancă va fi în juriu la Masterchef m-am bucurat. Mi-am zis că cine provine dintr-o zonă cu o tradiţie culinară fabuloasă nu poate fi decât un câştig pentru concurs. Şi nu m-am înşelat deloc: chef Patrizia este o prezenţă delicioasă care însă nu iartă nicio greşeală culinară a concurenţilor.

Între două sesiuni de jurizare, ne-a răspuns la câteva întrebări şi ne-a făcut câteva recomandări demne de savurat de Crăciun.

CSÎD: Cum eviţi îngrăşarea având în vedere bunătăţile la care esti expusă?

Patrizia Paglieri: Gust şi gata. Reuşesc să mă opresc la timp, chiar dacă o mâncare este foarte, foarte bună. Lucrând în bucătarie, dacă vrei să nu te îngraşi, nu ai de ales decât să te mulţumeşti cu gustatul.

CSÎD: Ce alimente nu consumi niciodată?

Patrizia Paglieri: Ca bucătar, trebuie să consumi de toate. Nu îmi permit să refuz să gust ceva. Dar, în viaţa personală, când, ca orice om normal, aleg ce vreau să mănânc, pot să spun că nu sunt o mare fană a cărnii de oaie.

CSÎD: Care sunt alimentele care cer o vizită rapidă la sală?

Patrizia Paglieri: În general, toate alimentele prăjite se aşază unde nu trebuie. La fel şi dulciurile.

Citeste mai mult aici!