Patruleasa pe gheața

Apropo.ro / 06.02.2006, 12:10
Patruleasa pe gheața
Se apropie Jocurile Olimpice de Iarna deși la noi nu mai e zapada... În concluzie am cooptat una bucata știrista priceputa în ale sportului, și anume Simona Patruleasa, de la Antena 1, am echipat un studio foto cu clapari, patine și toate cele trebuincioase


Se apropie Jocurile Olimpice de Iarna deși la noi nu mai e zapada… În concluzie am cooptat una bucata știrista priceputa în ale sportului, și anume Simona Patruleasa, de la Antena 1, am echipat un studio foto cu clapari, patine și toate cele trebuincioase sporturilor de iarna. Zapada? Am adus-o cu photoshop-ul, programul ala cu care poți sa transformi pozele pe calculator.

Cum te-ai hotarat sa faci televiziune?

M-au sunat niște prieteni și mi-au spus ca la Realitatea TV se fac angajari și ca aș putea sa încerc și eu. Mi-a trebuit o saptamana sa ma hotarasc, pentru ca mi se parea ceva așa, extraordinar.

Aveai emoții, sau de ce?

Nu ma gandisem niciodata, deși facusem un curs de televiziune, dar îl facusem așa, de divertisment.

Undeva, așa, sperai sa lucrezi în televiziune…

Nu, crede-ma. Nici prin cap nu-mi trecea. Nici gand. Mi-a luat o saptamana sa ma hotarasc, sa-mi fac CV-ul, și poze, și tot. M-am dus la Realitatea TV într-o dimineața, am așteptat raspunsul o saptamana și asta a fost.

Te-ai batut cu multe candidate.

Da, au fost și fete și baieți.

Cum i-ai cucerit? Care a fost atuul tau?

Vocea mea. (Își ia o voce senzuala și rade) Așa am auzit.

Ma gandesc ca și fizicul a contat.

Nu neaparat. Vocea în primul rand. La vremea respectiva nu știau daca vroiau sa puna prezentator pe știrile din sport. Erau doar imagini. S-au hotarat de-abia dupa, cand au mai ramas doar șase din cați am fost. Întai m-au întrebat daca aș vrea sa pun voce pe materiale, pentru ca le place foarte mult vocea mai groasa și am zis o sa ma gandesc. Apoi m-au sunat și au zis ca ar fi mai bine sa prezint știrile din sport.

Îți dorești sa prezinți și altfel de știri, nu doar cele din sport?

Îmi place foarte mult sportul, dar de data asta nu am ales eu. De asta au avut nevoie, asta am facut, asta fac. Dar mi-ar placea sa…

Un jurnal la ora 19.00? Exista o mulțime de antenuțe, pe langa Antena 1.

De ce nu? Ma tenteaza știrile.

Pe site-ul Antena 1 spuneai ca celebritatea ți-a adus numai dezavantaje, ca avantajele înca nu le-ai descoperit. Înca mai e așa?

Pana acum, dar nu se știe niciodata.

Înca nu ai început sa ochești și avantajele?

Au aparut, sigur ca da. Nu ma refer numai la avantaje materiale. Pur și simplu, satisfacții.

Adica banii nu conteaza?

Hm, conteaza, da, conteaza.

Nu pari foarta hotarata.

Ma rog, devenind mai cunoscuta, faptul ca acum sunt sunata sa particip la mai multe evenimente sau la anumite premii, pe mine ma încanta foarte tare. Înseamna ceva pentru mine.

Ce sporturi practici? +sta e un pictorial cu multa zapada, sporturi de iarna.

Am facut tot ce se poate numi sport cand eram mica, dar nu m-am oprit la nimic. Am facut mult handbal, iar acum, în timpul liber fac fitness foarte mult, înot cand am ocazia, și vreau sa învaț sa patinez. Mi-a placut de mica, îi admiram foarte tare pe patinatori, pentru ca este un sport extraordinar, dar nu știu sa patinez. Nici sa schiez nu știu. Mi se pare un sport tare greu.

Cand te duci la munte ce faci?

Nici nu eram indragostita de munte pana acum cateva luni. Am fost cu niște prieteni, care erau înnebuniți dupa munte. Chiar cu Vlad Ionescu și cu prietena lui. Ei iubesc cu pasiune schiul. Ba mai mult decat atat, mi-au spus: „vineri te urcam pe schiuri, neaparat”

Și daca-ți rupi o mana, un picior…

Sper sa nu. De asta îmi e și teama, ca nu mai are cine sa prezinte. Bine, și cu o mana pe sub masa, nu poate fi o problema. Nu vede nimeni. Asta e singura teama, sa nu-mi rup ceva și sa nu pot sa lucrez.

De cand te-ai mutat de la Realitatea TV la Antena 1, ai devenit și mai cunoscuta. Au aparut o mulțime de articole prin presa. Cum explici valul asta de interes?

Probabil ca nu e numai meritul meu, sunt mai multe care au contribuit la asta. Eu m-aș bucura… Mai e și faptul ca prezint jurnalul în prime time, trei jurnale pe zi.

În principiu abordeaza o singura tema, ghinionul tau în dragoste.

Așa considera unii, nu înseamna ca e și neaparat adevarat.