Paula Chirilă : “N-am simţit niciodată atâta ruşine!”

Apropo.ro / 15.01.2013, 14:54
Paula Chirilă : “N-am simţit niciodată atâta ruşine!”
Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena”, de la Kanal D, recunoaşte că în cariera de actriţă a avut parte şi de situaţii delicate, chiar jenante, oricât de pregătită profesional ar fi fost.

Aşa se face că, anul trecut, la o reprezentaţie cu piesa de teatru “Un bărbat şi mai multe femei”, Paula a căzut de pe scenă, spre uluiala spectatorilor.

“N-am simţit niciodată atâta ruşine. A fost cumplit!” spune ea. Aparent dramatică, povestea are şi o componentă amuzantă, pe care chiar protagonista situaţiei o expune râzând. “În loc de scară, proprietarul locului unde s-a jucat piesa, a pus în spatele scenei un taburet ce făcea trecerea dintre scenă şi culise. Eu tot intram şi ieşeam din scenă, ca să mă schimb, pentru că interpretam mai multe personaje. Era întuneric, taburetul era moale şi la un moment dat nu am mai călcat atât de bine pe el, aveam tocuri în picioare. M-am dus la vale, cu tot cu taburet şi cu picioarele-n sus. Am căzut în spatele scenei. Linişte era oricum în sală şi … s-a făcut şi mai linişte”. Actriţa nu s-a pierdut  însă cu firea şi a “jucat” tot momentul ca şi cum acesta ar fi făcut parte din scenariu. “Urma să intru pe scenă în rol de directoare. A venit colegul meu, s-a apropiat … şi a strigat către mine: În momentul acela mi-am spus: ori mă opresc aici, ceea ce este foarte penibil, ori continuu scena ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi situaţia. Am continuat firesc dialogul: , şi nu mai ştiu ce am mai adăugat, ţin minte doar că tremuram de ruşine, de parcă m-ar fi dezbrăcat cineva în public”, îşi aminteşte Paula Chirilă.