Pensiile ar putea fi majorate in avans

Apropo.ro / 17.07.2008, 14:47
Pensiile ar putea fi majorate in avans
Paul Pacuraru ia in calcul majorarea in avans a pensiilor

Excedentul inregistrat in primele sase luni din 2008 se apropie de 150 de milioane de euro, iar salariile s-au majorat constant in aceasta perioada, de unde rezulta ca si incasarile la bugetul de pensii vor fi in crestere pana la sfarsitul anului. Aceasta situatie este luata in calcul pentru a rezolva problema grupelor de munca si pentru majorarea in avans a pensiilor, a declarat ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru.

Valoarea punctului de pensie a fost majorata anul trecut de Guvern cu 30%, cu incepere de la 1 noiembrie 2007, si a crescut din nou de la 1 ianuarie 2008, la 581 lei. Urmatoarea etapa de majorare a pensiilor a fost programata pentru 1 ianuarie 2009.

Potrivit lui Pacuraru, punctul de pensie ar putea sa creasca, din noiembrie sau decembrie 2008, de la 581 de lei la 740-760 de lei, in functie de nivelul salariului mediu brut pe economie in 2009.

Citeste mai mult despre majorarea anticipata a pensiilor, la Mediafax

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Nelly Furtado a fost agresata de un renumit rapper

Nelly Furtado a fost agresata de un renumit rapper

In timpul celui mai recent concert al lui Nelly Furtado, un rapper renumit din Rusia, Timati, a incercat sa urce pe scena sa cante alaturi de ea.

"Giginho" face spectacol la Steaua (VIDEO)

Gigi Becali a facut din nou spectacol in cantonamentul Stelei din Austria, demonstrandu-i lui Lacatus ca este maestrul jongleriilor cu balonul rotund. In urma cu un an, …

Acupunctura te ajuta sa slabesti

Acupunctura te ajuta sa slabesti

Acupunctura este o metoda de tratament ce a luat nastere in China cu 5000 de ani in urma, dar cu toate astea, este folosita de foarte putin timp in folosul celor ce vor …

Suntem campionii Europei la plata salariilor

Suntem campionii Europei la plata salariilor "in plic"

Romania ocupa prima pozitie in Uniunea Europeana in ceea ce priveste plata drepturilor salariale "in plic", aproape un sfert dintre romani declarand ca au primi…

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza