Pepe: ”Nu sunt atât de deschis, cât să devin prost sau stupid”

De: Cătălina Matei / 04.03.2014, 11:30
Pepe: ”Nu sunt atât de deschis, cât să devin prost sau stupid”
Cu ceva ani în urmă, cânta cu mare patos ”Sunt gelos!”.

Acum însă, Pepe este un bărbat însurat extrem de fericit, mândru de fetiţa lui şi care a intrat în juriul de la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), după ce a testat postura de concurent timp de două sezoane. Cât despre gelozie, cântăreţul spune că nu are motive, dar asta nu înseamnă că a lăsat garda jos!

– Cum se vede platoul „Te cunosc de undeva” de la… masa juriului?

Se vede frumos, la fel de colorat şi de plin de energie ca şi până acum, doar că acum mă bucur de tot spectacolul. Asist la fiecare număr în parte cu mai multă atenţie şi sunt mai deconectat. Nu mai sunt la fel de concentrat ca atunci când aveam de interpretat câte un personaj, ca şi concurent.

– Îţi place „funcţia” de jurat sau te distrai mai tare din postura de concurent?

Îmi plăcea mai mult ca şi concurent, dar asta nu înseamnă că nu îmi place ca jurat. Mă bucur că am parte de colegi-concurenţi care au înţeles exact cum e jocul, că nu se supără nimeni, că au venit fără orgolii şi că sunt puşi pe distracţie. Mă consider în continuare concurent, dar unul care-şi dă cu presupusul pe nişte puncte, la final (râde).

 

– În fiecare ediţie, intri în pielea unui personaj. Cum s-a ajuns la acest concept?

Nu ştiu dacă o să intru, în fiecare ediţie, în pielea unui personaj. Am intrat în câteva roluri, la început, pentru a vedea şi membrii juriului că sunt foarte aproape de ei, dar şi concurenţii că rămân în personaj. Producătorii s-au gândit că aş fi un exemplu pentru concurenţi, dacă nu aş fi din prima în postura de jurat.

– Şi ce personaje vei mai interpreta?

M-am gândit că, o perioadă bună de timp, să-l interpretez pe Pepe, pentru că oamenii mă  iubesc şi mă cer. Cred că toată lumea se simte mai confortabil când sunt Pepe şi nu neapărat un anumit personaj. Însă nu se ştie niciodată ce schimbări pot apărea. Dacă o să vreau să joc un alt personaj într-o viitoare ediţie, nu cred că va fi vreo problemă.

 

– Cum le alegi? Vei mai încerca travesti-ul? Îţi stă bine pe tocuri!

Mulţumesc pentru compliment (râde). Dacă va fi să mai interpretez nişte personaje, nu o să fug de travesti. Chiar îmi place. Cu cât e schimbarea mai mare, cu atât e mai spectaculoasă.

 

– Cum reacţionează fetiţa ta când te vede la televizor? Te recunoaşte?

Da, mă recunoaşte. La început, acum câteva luni, m-a confundat, într-o revistă, cu Seleşi. Eu eram pe copertă. Am întrebat-o “Cine-i tati?”. Şi mi l-a arătat pe Seleşi. L-am sunat imediat şi l-am întrebat ce s-a întâmplat, despre ce e vorba (râde). Acum, Maria ştie cine-i tati, îl vede şi la televizor. Chiar ieri, când am ajuns acasă de la filmare, se difuza Next Star (n.n. unde Pepe este în juriu). Era emisiunea în care a fost ea invitată alături de Raluca (n.n. soţia lui Pepe). Când m-a văzut, a început să se uite ba la mine, ba la televior, ba la mine, ba la televizor. Nu mai înţelegea nimic copilul, îţi dai seama.

 

– Apropo de copii, ce concurent de la “Next Star” te-a impresionat cel mai tare până acum? Şi de ce?

Sunt copii fabuloşi la Next Star şi mi-e greu să mă opresc asupra unuia. Am întâlnit actori foarte mari printre ei şi interpreţi de muzică extrem de talentaţi, cu o transmisie fantastică. La fiecare ediţie avem discuţii noi, membrii juriului, pentru că nu ştim, efectiv, pe cine să mai alegem. Începem să gândim efectiv ca un producător, cine ar vinde mai mult în viitor. Deja s-au complicat lucrurile fantastic, la Next Star. Sunt cei mai buni dintre cei buni acolo.

 

– Cât de tare o răsfeţi pe Maria? Sau eşti un tătic autoritar?

O răsfăţ la maximum. Nu pot să fiu autoritar cu fetiţa mea. Are doar un an şi jumătate, nu are cum să înîeleagă. Îmi ia telefonul din mână, dacă vorbesc, şi vorbeşte ea, varsă mâncarea pe mine şi se bucură, nu mă pot supăra pe ea! Dacă vrea la mine în braţe când am treabă, las orice pentru ea. E copilul meu (râde), e bucuria sufletului meu.

– Ce-ţi place cel mai tare să faci atunci când eşti cu Maria?

Îmi place tot. Să o ţin în braţe, să-mi bage degetele în ochi, să mă muşte, orice. E greu de explicat în cuvinte cum e treaba asta cu copilul. În fiecare secundă se întâmplă ceva diferit.

 

– De când aţi devenit părinţi, tu şi Raluca, mai aveţi timp doar pentru voi?

Ne facem timp şi pentru noi. Astăzi, de exemplu, mergem la ziua lui Armân, băieţelul lui Duban, împreună cu Maria.

 

– Care a fost cel mai romantic gest pe care l-ai făcut pentru soţia ta?

Acum depinde ce înţelege fiecare prin romantism. Unii au senzaţia că un cadou este ceva romantic. Eu cred că o declaraţie sinceră, dragostea şi respectul pe care i le porţi unei persoane, căldura cu care i te adresezi sunt mult mai romantice. Nu mă pot opri asupra unui singur gest, pentru că au fost multe.

 

– Dar cu gelozia cum stai? Rămâne doar… hit? „Sunt gelos!”…

Rămâne doar un hit. Eram şi eu mai mic (râde). Sincer, sunt un om permisiv şi tolerant. Când eram mai mic, eram mai impulsiv. M-am mai autoeducat pe parcurs. În plus, n-am nici un motiv să fiu gelos. Asta nu înseamnă că sunt atât de deschis, cât să devin prost sau stupid. Doar dacă aş simţi că sunt luat la mişto poate că aş reacţiona, dar, repet, n-am nici un motiv să fiu gelos.

 

Ş- i bebe nr. 2? E în plan?

E în plan, dar nu e încă proiectat (râde). Dar ne dorim, clar, al doilea copil.

 

– Cu Oana Zăvoranu în ce relaţii mai eşti? V-aţi încheiat socotelile în plan juridic?

De când am divorţat, nu mai suntem în niciun fel de relaţii. În ce priveşte justiţia, se mişcă puţin mai greu.

 

– Dacă ai putea se te întorci în timp, ce ai schimba la viaţa ta?

Nimic.

 

– Ce crezi că ai fi fost dacă nu te apucai de muzică?

Nu ştiu ce aş fi putut altceva să fac. Poate aş fi ajuns un sportiv de performanţă. Sau poate un om de afaceri. Nu-mi dau seama.

Cătălina Matei