Photoshopul face femeia: Barbara Mori într-o imagine deloc flatantă

Apropo.ro / 09.01.2015, 16:45
 Photoshopul face femeia: Barbara Mori într-o imagine deloc flatantă
Barbara Mori, cunoscută publicului român din telenovelă Rubi, a fost considerată întotdeauna ca fiind una din cele mai frumoase actriţe latino-americane. Şi chiar este o femeie frumoasă, dar asta nu înseamnă că nu are şi momente în care îi ies pete pe faţă sau că are riduri. Cum arată actriţa fără Photoshop? Ce mai face ea? Aflaţi mai jos!
Barbara Mori a „părăsit” telenovele acum 10 ani după succesul telenovelei „Rubi” ca să se concentreze pe cariera ei cinematografică. Gurile rele spun că actriţa se ţine cu nasul mai mereu pe sus şi că regretă faptul că a fost protagonistă de seriale melodramatice. Cert este că în cariera ei de film, Barbara Mori nu a realizat foarte multe, dar pare împăcată cu producţiile în care participă. Ultimul film pe care l-a făcut este într-o producţie mexicană, despre viaţa lui Mario „Cantiflas” Moreno, care în 1956 a luat premiul Oscar pentru rolul din producţia „Ocolul pământului în 80 de zile”.  
  
 În „Cantiflas”, Barbara joacă rolul lui Elizabeth Taylor. Chiar dacă în film străluceşte de frumuseţe, în viaţă reală mai puţin după cum o demonstrează şi fotografia de mai jos. 

sursa: Latinos Famosos