Phyllis din ”Tânăr şi neliniştit” şi-a făcut propriul serial de comedie

De: Cătălina Matei / 03.08.2013, 08:00
Phyllis din ”Tânăr şi neliniştit” şi-a făcut propriul serial de comedie
După ce a anunţat că renunţă la serialul în care a jucat timp de 16 ani - ”Tânăr şi neliniştit”, actriţa Michelle Stafford s-a reorientat! Din 5 august, fanii o pot vedea în propriul serial de comedie, ce se va difuza online, pe site-ul său.

Pe 2 august, în Statele Unite, s-a difuzat episodul din ”Tânăr şi neliniştit” în care Michelle a apărut pentru ultima oară. Personajul său, Phyllis, a intrat în comă, o decizie pe care scenariştii au luat-o în vederea unei posibile reveniri a  actriţei în distribuţie.

Între timp, câştigătoarea a două premii Emmy s-a concentrat asupra site-ului său (www.michellestafford.com) şi a anunţat că îşi va lansa propriul serial de comedie online: ”The Stafford Project”.

Într-un interviu pentru TV Guide, actriţa a declarat: ”Primul motiv pentru care am părăsit   a fost faptul că îmi doream să fac comedie. Am decis că trebuie să creez ceva pentru mine. Prin urmare, le-am propus celor doi prieteni ai mei, Paige Long şi Paige Dorian, să facem un proiect. Aşa a ieşit , o modalitate de a găsit umor în toate lucurile rele care mi se întâmplă.”