Pinalti: As vota pentru schimbarea lui Sandu

Apropo.ro / 22.07.2008, 11:14
Pinalti: As vota pentru schimbarea lui Sandu
Gheorghe Stefan cunoscut ca un sustinator al presedintelui FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri ca nu il mai doreste pe acesta in fruntea FRF.

Presedintele de onoare al clubului Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut ca un sustinator al presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, ieri, ca nu il mai doreste pe acesta in fruntea FRF.

Stefan a trecut in tabara contestatarilor sefului FRF dupa ce echipa sa, retrogradata in Liga a II-a la sfarsitul sezonului trecut, nu a reusit sa revina in prima divizie la masa verde. 

"As vota pentru schimbarea lui Mircea Sandu cu un alt presedinte. In plus, mi-as dori sa mai plece inca unul dintre cei care mai sunt pe langa el", a afirmat Gheorghe Stefan, fara a preciza, insa, numele celui de-al doilea om pe care-l vrea afara de la FRF.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

CFR Cluj ii ofera lui Coman 400.000 € pe an!

CFR Cluj ii ofera lui Coman 400.000 € pe an!

Cu doar o saptamana inaintea meciului cu Gloria Bistrita, Jose Peseiro nu stie pe cine va conta intre buturi! Urko Pardo nu este bine pus la punct cu pregatirea fizica, i…

"Nu o sa am soarta lui Hagi!"

Ienei a vazut indicatiile pretioase date de Becali lui Lacatus la ultimul amical al Stelei, 0-0 cu Nurnberg si ii plange soarta lui Lacatus."Nu-si poate face meseria…

Dinamo e aproape sa ii fure un jucator lui Real Madrid

Dinamo e aproape sa ii fure un jucator lui Real Madrid

Dinamo incearca in aceste zile sa obtina transferul egipteanului Ahmed El-Mohamadi, jucator in nationala tarii sale, si de serviciile caruia s-au interesat si oficialii c…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza