Playing with Fire

De: Mioara Tronaru / 09.06.2013, 09:00
Playing with Fire
Aflaţi picanteriile din vieţile profesionale şi personale ale chef-ilor, vedetelor şi specialiştilor de top de pe scena culinară a New York-ului, în noul show, “Playing with Fire”, care începe duminică, 9 iunie 2013, la 22.30, la E!

E! Entertainment pătrunde în bucătăria personalităţilor din lumea culinară a New York-ului, în noul show care îi prezintă pe cei mai influenţi oameni din industria restaurantelor din New York şi ne arată cum reuşesc aceştia să echilibreze viaţa profesională cu cea personală, în oraşul renumit pentru concurenţa acerbă, ritmul trepidant şi, nu în ultimul, localurile extrem de rafinate, care satisfac orice gusturi.

Reality show-ul cuprinde şase episoade de câte o oră. Vom urmări vedete din domeniul gastronomiei precum Anna Boiardi, o celebră autoare de cărţi de reţete şi moştenitoarea unei afaceri de succes – marca de preparate Chef Boyardee, Derek şi Daniel Koch, doi fraţi arătoşi, antreprenori în domeniul alimentar, Julie Elkind, un chef cofetar foarte priceput şi Candice Kumai, fost model şi concurentă la emisiunea Top Chef, care se gândeşte la silueta consumatorilor şi caută mereu reţete de preparate sărace în calorii.

Actriţa Jennifer Esposito, care suferă de boala celiacă, a devenit un susţinător al tuturor celor care au această afecţiune şi caută mereu idei pentru reţetele fără gluten. Ea va apărea în acest show, ca şi Todd English, un chef cunoscut în SUA.

Protagoniştii show-ului sunt reprezentanţi de marcă ai scenei culinare din New York. Se ştie că în metropola americană se găsesc o mulţime de restaurante celebre, elitiste, extravagante, exorbitante şi a obţine o rezervare în anumite localuri este mai greu decât a face rost de bilete pentru cel mai recent spectacol de pe Broadway! De aceea, liderii din acest domeniu sunt adevărate vedete, ca şi cei care scriu despre restaurantele din New York.

În acest show îi vom urmări pe fraţii Koch, mari amatori de petreceri şi distracţie, vom lua parte la cinele sofisticate ale Annei Boiardi, garnisite cu vedete, vom intra în bucătăria Juliei Elkind, pentru a arunca o privire asupra deserturilor sale delicioase şi vom asista la eforturile lui Candice Kumai de a se face cunoscută în jungla New York-ului. Playing with Fire ne arată scena culinară din New York în adevărata ei lumină şi vom vedea de ce sunt în stare reprezentanţii săi pentru a atinge succesul.