Porţie dublă de sport pentru Andreea Marin

Apropo.ro / 13.01.2015, 15:13
Porţie dublă de sport pentru Andreea Marin
Cum se “pedepseşte” Andreea Marin după o vacanţă în care s-a răsfăţat din toate punctele de vedere? Vedeta şi-a construit un stil de viaţă sănătos şi face sport cât se poate de mult!
A devenit deja o obişnuinţă pentru ea să înceapă ziua  cu o porţie dublă de sport. Şi pentru că are voinţă şi se mobilizează, Andreea Marin ne-a arătat cum face mişcare…la înălţime!
 
“Înainte să încep ziua de lucru, porţie dublă de sport – abaterile din vacanţă de la regulile vieţii echilibrate şi sănătoase trebuie aspru pedepsite şi ordinea restabilită, tovarăşi:)! Aşa că : pilates, apoi alergare în „cămaşa de forţă”  la hypoxi şi…la treabă! Munca l-a înnobilat pe om. Şi e brăţara de aur!”, a postat Andreea Marin pe pagina ei de Facebook, alături de câteva poze sugestive din timpul antrenamentelor. Fotografiile au stârnit curiozitatea admiratorilor săi şi comentarii pe măsură.
La începutul anului, Andreea Marin a mărturisit că a revenit, după sărbători, la alimentaţia cu care s-a obişnuit, asta şi pentru că s-a îngrăşat două kilograme în luna decembrie.
 
Foto: Facebook
 
“În primul rând, revin la regula 80% hrană cât mai sănătoasă, fără chimicale, bazată pe plante verzi, legume şi fructe, şi credeţi-mă că se poate găti minunat în acest fel. 20% înseamnă abaterile de la regulă, astfel încât îmi permit din când în când şi o bucată de carne fragedă, brânzeturile preferate sau alte bunătăţi. Evit cât pot de mult zahărul şi făinoasele, chiar dacă nu le exclud 100%, deşi am voinţa să o fac la nevoie. În al doilea rând, revin la diversele forme de mişcare ce-mi plac, ţinând cont de faptul că am 40 de ani, deci disciplina este foarte importantă, dar în acelaşi timp mi-am demonstrat deja că această vârstă poate fi trăită mai frumos decât la 20!”, a mai spus vedeta.