Pregătirile sunt în toi pentru marea finală live „X Factor”

Apropo.ro / 26.12.2014, 13:42
Pregătirile sunt în toi pentru marea finală live „X Factor”
Doar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea finală live „X Factor”, difuzată vinerea aceasta, în a doua zi de Crăciun, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodată atât pentru cei patru finalişti ai super show-ului, cât şi pentru telespectatori, care au ocazia să îşi voteze preferatul, desemnându-l astfel câştigătorul celui de-al patrulea sezon al super show-ului, dar şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.
Juraţii, deveniţi mentori pe parcursul galelor live, trăiesc alături de finaliştii lor un adevărat amalgan de sentimente, din care nu lipsesc emoţiile, tensiunea, suspansul, încrederea, energia şi, de ce nu, euforia sentimentului de învingător. Diva Delia rescrie istoria „X Factor”, când pentru prima oară în marea finală ajunge o trupă. Delia se poate considera un mentor fericit, pentru că este singura norocoasă din concurs care şi-a văzut ambii semifinalişti duşi de votul publicului direct în finală. „Nu aş vrea să mai fiu modestă. Mi se pare normal că eu sunt singura cu doi concurenţi, Alessio Paddeu şi Trupa 69! Sunt prima care a reuşit performanţa de a ajunge cu o trupă în finală şi, de ce nu, aş putea să câştig chiar cu ei şi să scriu încă o dată istoria. În momentul de faţă, nimic nu e imposibil, mai ales când există talent şi acel magic factor X! Cred că am demonstrat deja că românii vor mai mult decât voce, asta se vede clar din voturile primite. Ştefan, Horia, nu vă mai chinuiţi degeaba. Nu aveţi nicio şansă, tot sub aripa mea protectoare va ajunge trofeul şi în acest an!”, a declarat hotărâtă diva de la „X Factor”. 
 
Pentru showmanul Brenciu situaţia e foarte clară: „Lucrurile sunt destul de previzibile…Va câştiga o fată frumoasă de 16 ani, pe nume Adina Răducan  Totul depinde strict de public şi de gusturile lui!”, declară Horia, care acum îşi joacă ultima carte pe micuţa Adina. „Destinul face ca seara finalei, 26 decembrie, s-o sărbătoresc, din nou, prin muncă. Dacă în ultimii ani am creat momente memorabile, credeţi-mă că finala asta nu va trece fără ceva super special! Fiecare concurent va avea câte trei momente muzicale, unul dintre ele fiind alături de antrenor.  Abia aştept să le performăm pe scenă, pentru telespectatori!”, a mai completat îndrăgitul jurat.
 
 
Foto: Facebook
 
Rock-starul Bănică îşi trimite şi el în marea bătălie marea finalistă, Alexandra Crişan. „Aşa cum am declarat de la început, când m-am implicat în acest proiect, la „X Factor” mi-am dorit să văd show, voce, atitudine, energie, să descopăr un artist, nu doar un cântăreţ. În finala „X Factor” de vinerea aceasta, 26 decembrie, vreau să descoperim un câştigător care să aibă toate aceste ingrediente, să fie un talent autentic, care să facă performanţă şi după încheierea „X Factor”. Acest show să fie startul într-o viitoare carieră muzicală. Alexandra Crişan, finalista din grupa mea, are un glas excepţional, are atitudine, un timbru vocal cu totul aparte, pe care îl recunoşti imediat şi transmite multă emoţie, indiferent de repertoriul abordat. Consider că Alexandra Crişan are toate calităţile pentru a fi câştigătorul „X Factor” 2014. De aceea vă rog s-o susţineţi vineri seara, în timpul galei, s-o votaţi prin sms la 1313 cu text Alexandra, să-i transformăm împreună visul în realitate. Vă doresc sărbători fericite, alături de cei dragi, multa sănătate şi pace în suflet! ” 
 
Adina Răducan, Alexandra Crişan, Alessio Paddeu şi Trupa 69 sunt cei patru finalişti care luptă pentru titlul X Factor, dar şi pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Au demonstrat că merită un loc în marea finală, însă doar unul poate ieşi învingător, iar publicul va fi cel care va decide. Emoţiile sunt mari, iar show-ul difuzat vinerea aceasta se anunţă a fi senzaţional. Pe scena X Factor va susţine duminica aceasta un super recital Corul Madrigal.