Premieră Discovery Channel: Colecţionari de maşini de epocă

De: Mioara Tronaru / 15.05.2014, 08:00
Premieră Discovery Channel: Colecţionari de maşini de epocă
Discovery Channel îşi ambalează motoarele odată cu premiera noii serii Colecţionari de maşini de epocă, începând din 18 mai, în fiecare duminică, de la ora 19.00.

Discovery Channel porneşte în căutarea modelului perfect de maşină clasică, americană, în noua serie Colecţionari de maşini de epocă. Pasionaţi de automobile, Chuck Palumbo şi Rick Dore îşi propun să recondiţioneze automobile deteriorate, cu ajutorul unei echipe de mecanici. Provocarea este de a găsi maşinile potrivite pentru a-şi dezvolta afacerea şi a-şi ajuta clienţii în acelaşi timp. Aventura începe duminică, 18 mai, pe Discovery Channel, de la ora 19.00.

Seria Colecţionari de maşini de epocă urmăreşte echipa SLAM, formată de cei doi prieteni şi parteneri de afaceri, Rick şi Chuck, pornind într-o adevărată „vânătoare” de automobile clasice neglijate, de la Buick la Mercury şi de la Corvette la Camaro. Atunci când găsesc o colecţie care merită efortul, cei doi îi propun proprietarului să renunţe la întreaga colecţie în schimbul unui singur exemplar care va fi refăcut complet. Aceasta se dovedeşte a fi o adevărată provocare, orice colecţionar înrăit fiind foarte greu de convins să renunţe la averea sa. Afacerea poate deveni însă riscantă atunci când colecţia se dovedeşte a nu fi suficient de valoroasă. Presiunea financiară şi obsesiile pentru diferite automobile pot crea situaţii tensionate ce vor afecta atât rezultatul unui proiect, cât şi viitorul parteneriatului.

Colecţionari de maşini de epocă este un program produs pentru Discovery Networks International (DNI) de către NERD TV. Victoria Noble este producătorul executiv, iar Elizabeth McIntrye este managerul proiectului pentru DNI. John Farrar şi Jago Lee sunt producătorii executivi pentru NERD.